Youth | Giving Balkans

Филантропијата во вестите

Преку кампањата "Round up your Bill" ("Barazo Faturën") Меридијан Експрес супермаркет им дозволи на своите корисници да додадат пари на нивните нарачки за купување, со цел да го поддржат СОС Детското село.

Read More

Производителот на чевли, Бема од Бања Лука, донираше чевли за основното училиште Св. Сава и за Здружението на деца со попреченост и за нивната родителска Spark (Асоцијација на деца со развој и нивните родители Искра).

Read More