Environment | Giving Balkans

Филантропијата во вестите

Дали знаевте дека на секој 18ти март го славиме Глобалниот ден на рециклирањето низ целиот свет? Доколку не сте, немојте да се изненадите премногу, овој датум е востановен дури во 2015 година и за прв пат прославен во 2018 година.

Read More

Полначот за електрични автомобили се наоѓа во центарот на Кичево и овозможува истовремено да се полнат и две возила. Донацијата е исто така начин за подигање на свеста за заштита на животната средина.

Read More