Планови | Giving Balkans

Планови

Планови

Divider text here

ИНДИВИДУАЛЕЦ

0 / годишно

или доколку Giving Balkans ви донесе вредност, донирајте до 10 евра користејќи го принципот на fair pay за нејзино континуирано развивање

 • Пријавување на еден корисник 
 • Пристап до интерактивни податоци
 • Напредно пребарување


ФАНДРЕЈЗЕР ПРО

250 /годишно

Бесплатен 15 дневен пробен период за луѓе кои професионално работат на собирање на средства за секоја организација која ги споделува нивните податоци

 • Неограничено пријавување на корисници 
 • Пристап до интерактивни податоци 
 • Напредно пребарување 
 • Генерирање инфографици достапни за споделување и преземање 
 • Експорт на податоци


ОРГАНИЗАЦИЈА

0 /годишно

или доколку Giving Balkans ви донесе вредност, донирајте до 25 евра користејќи го принципот на fair pay за нејзино континуирано развивање

 • Неограничено пријавување на корисници 
 • Пристап до интерактивни податоци 
 • Напредно пребарување

МЕДИУМ ПРО

500 /годишно


 • Неограничено пријавување на корисници 
 • Пристап до интерактивни податоци 
 • Напредно пребарување 
 • Генерирање инфографици достапни за споделување и преземање 
 • Експорт на податоци 
 • 2 специјални инфографици по нарачка 
ЕКСПЕРТPrice upon request


 • Фандрејзер про способности плус:
 • Длабинска анализа на непрофитни програмски и финансиски перформанси 
 • Истражување и анализа за да ја развиете вашата стратегија за ООП или стратегија за грантови
 • Прилагодени аналитички извештаи за донации од страна на индустријата или секторот
 • Развој на стратегија за прибирање финансиски средства / Донаторско усогласување / скрининг услуги Ако правите академско истражување, ние ќе ви обезбедиме пристап до базата на податоци со пакетот за луѓе кои професионално работат на собирање средства во ограничен период, а за возврат ќе побараме да го кредитирате вашиот извор и да ја споделите работата со нас, за да можеме да ја разгледаме и промовираме. Пишете ни на hello@givingbalkans.org. 

Сите претплатници на CiviCatalyst платформата добиваат 50% попуст на цените.