Emergency management | Giving Balkans

Филантропијата во вестите

Продолжува бранот на солидарност со Турција и Сирија. Во разорниот земјотрес што ги погоди овие две земји, според досега објавените податоци, загинале повеќе од 43 илјади луѓе, многумина се повредени, а тие останале без домови.

Read More

Дали знаевте дека 19 август е Светски Ден на Хуманитарната Помош, кој се слави ширум светот?

Read More