Контакт информации | Giving Balkans

Контакт информации

Contact Information

Поради епидемија на коронавирус, нашиот тим ќе работи надвор од канцеларија. Ако имате било какви прашања или сакате да закажете онлајн состанок, може да не контактирате а ние ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

  • Понеделник - Петок: 09:00 - 17:00
  • 38/23 Таковска, 11000 Белград, Србија

Contact Form