Filantropia në lajme | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Arsimi është aspekt themelor i progresit të një shoqërie. Në Kosovë donatorët kanë shumë mundësi për të dhënë dhe mbështetur nisma arsimore.

Lexo më shumë

Dhurimi individual në masë është një mënyrë e fuqishme që njerëzit të bashkohen dhe të bëjnë ndryshime në komunitetet e tyre. Nëpërmjet tij, individët mund të kenë ndikim domethënës në komunitetet e tyre dhe të ndihmojnë në përmirësimin e jetës së atyre që i kanë përreth.

Lexo më shumë

Shumë qytetarë të Kosovës që jetojnë jashtë vendit ndiejnë lidhje të fortë me vendlindjen e tyre.

Lexo më shumë

Kompanitë me përgjegjësi sociale në Kosovë po japin kontribut të rëndësishëm për komunitetet e tyre duke iu përgjigjur nevojave të ndryshme dhe duke ndihmuar në zgjidhjen e çështjeve kritike.

Lexo më shumë

Turqia dhe Siria u goditën nga një tërmet shkatërrues, i cili mori më shumë se 11,000 jetë, shkaktoi dëme të mëdha dhe la pasoja të rënda në jetën e popullsisë në zonat e prekura.

Lexo më shumë

Dita Botërore e Kancerit shënohet çdo 4 shkurt në të gjithë botën. Kjo datë u vendos nga Shoqata Ndërkombëtare e Kancerit dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë për të rritur ndërgjegjësimin për kancerin dhe për të mbështetur...

Lexo më shumë

Kompanitë me përgjegjësi shoqërore në të gjithë rajonin, përmes aktiviteteve CSR, mbështesin çdo ditë komunitetet e tyre, u përgjigjen nevojave të ndryshme dhe kontribuojnë në zgjidhjen e çështjeve kritike.

Lexo më shumë

Individët dhe qytetarët, përmes aksioneve masive, çdo ditë kontribuojnë në zhvillimin e komuniteteve të tyre dhe filantropisë në Ballkanin Perëndimor me veprat e tyre të mira të vogla dhe të mëdha.

Lexo më shumë