Filantropia në lajme | Page 5 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Cili ka qenë roli i sektorit jofitimprurës në zbutjen e efekteve negative të koronavirusit dhe cilat aktivitete i kanë realizuar organizatat jofitimprurëse në Serbi gjatë pandemisë?

Lexo më shumë

Pothuajse gjatë gjithë vitit 2020, lufta kundër efekteve të COVID-19 ka qenë ngjarja që mori numrin më të madh të donacioneve.

Lexo më shumë

Në të gjithë rajonin, shumica e dhurimeve bamirëse i dedikohen për lehtësimin e efekteve negative nga COVID-19.

Lexo më shumë

Në muajt e mëparshëm, shumica e donacioneve në rajon ishin drejtuar në sigurimin e mbështetjes për komunitetet në luftën kundër efekteve negative të COVID-19. I njëjti trend vazhdoi javën e kaluar.

Lexo më shumë

Në të gjithë rajonin, kompanitë dhe organizatat vazhdojnë të mbështesin komunitetet e tyre për të zbutur efektet negative nga COVID-19.

Lexo më shumë

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) shpallë thirrje për pjesëmarrje në garën për çmimin FIDES për Filantropi në Kosovë.

Lexo më shumë

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) shpallë thirrje për pjesëmarrje në çmimin FIDES për Filantropi në Kosovë.

Lexo më shumë

Fushata e drejtuar nga organizata jo-fitimprurëse Anibar ngriti mbi 14,000 EUR. Megjithëse kjo përbën vetëm 56.28% të qëllimit ambicioz prej 25.000 EUR mjaftueshëm fonde janë siguruar para për ta bërë këtë kinema funksionale.

Lexo më shumë

Çmimet u prezantuan nga Instituti Demokraci për Zhvillim(D4D) më 5 dhjetor në Prishtinë.

Lexo më shumë