Filantropia në lajme | Page 7 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Qytetarët e Prishtinës dëshmuan një pamje të pazakonshme më 17 Dhjetor, 2017 – një grup i madh Babadimrash, me numra në gjoksin e tyre, të mbledhur dhe duke vrapuar në një mini-maratonë, pavarësisht temperaturave të ftohta të dimrit, me një kauzë të mirë e cila i mbante ngrohtë – të...

Read More

Javën e kaluar, Qendra për Integrimin e të Rinjve ka hapur kafenenë e parë në Beograd, Serbi ( Rr. Gospodar Jovanova nr. 46) e cila mbështet adoleshentët nga strehimoret. Atyre do të ju sigurohet trajnim adekuat për banakierë dhe kamarierë dhe gjithashtu me mundësinë për tu punësuar.

Read More

Forumi për Iniciativa Qytetare në Prishtina punon për të promovuar filantropi të qëndrueshme përmes punës me komunitetin lokal. Më 29 Nëntor, për vitin e 9të me radhë, FIQ ka organizuar ceremoninë e ndarjes së çmimeve FIDES në Prishtinë. 

Read More

Çmimi i Filantropisë në Shqipëri njohin përpjekjet dhe shprehin mirënjohje e falenderimin për individët, familjet dhe bizneset që kontribuojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës në shoqërinë ku jetojnë, dhe këtë vit këto çmime u ndan në 1 dhjetor.

 

Read More

BELhospice organizoi Ballon e 8-të të Bamirësisë "Le të bashkohemi për ata që kanë nevojë" më 25 nëntor në Hyatt Regency Hotel. Gjatë mbrëmjes u grumbulluan 1, 34,000 EUR për punën e BELhospice dhe ndërtimin e azilit të parë në spital në Serbi.

Read More

Ky donacion është vazhdim i mbështetjes shumëvjeçare të kompanisë për Qendrën për mbrojtjen e foshnjave, fëmijëve dhe të rinjve dhe u prezantua më 20 nëntor, Dita e Fëmijëve, me argëtim të veçantë dhe një shfaqje magjistari për fëmijët që jetojnë në këtë Qendër.

 

Read More