Global | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Turqia dhe Siria u goditën nga një tërmet shkatërrues, i cili mori më shumë se 11,000 jetë, shkaktoi dëme të mëdha dhe la pasoja të rënda në jetën e popullsisë në zonat e prekura.

Lexo më shumë

Në fund të këtij viti, një bëmirës anonim "Pine" nga e ashtuquajturi Fondi Pineapple publikoi në ëeb-faqen e saj një thirrje për organizatat, për të cilat një shumë totale prej 86 milion USD u sigurua (vlera ekuivalente e shumës ne bitcoins). Një person prapa këtij fondacioni,...

Lexo më shumë