Poverty relief | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Në tetë muajt e parë të vitit 2023, zbutja e varfërisë ishte një kauzë e mbështetur shpesh nga qytetarët dhe kompanitë në Kosovë.

Lexo më shumë

Çdo vit, një kompani maqedonase që prodhon ushqim të shëndetshëm - Vitalia, u jep sasi të mëdha ushqimi të shëndetshëm atyre që janë në nevojë përmes Kryqit të Kuq. Këtë vit, ata dhuruan 4 ton.

Lexo më shumë

Zoran Ilić je čovek

Zoran Iliç është një burrë i moshuar i cili së fundi mori një udhëtim përgjatë gjithë Serbisë në mënyrë që të kalojë atdheun e tij në këmbë, pasi kaloi një jetë si autostop. Arsyeja që duhet të mësoni  për të, nuk është vetëm për shkak të kësaj aventure të pazakontë, por edhe...

Lexo më shumë