"Таа е силна и храбра!" е новата кампања на Бинго и партнерот за поддршка на женските организации во Босна и Херцеговина, која се затвора на Денот на жената.

За најдобрите идеи поднесени преку овој проект, Бинго ќе донира 6000 EUR за три организации во износ од 2.500, 2.000 и 1.500 EUR (5.000, 4.000 и 3.000 КМ).

Потрошувачите можат да учествуваат во кампањата со купување обележани производи во продавниците на Бинго, а женските организации кои сакаат да аплицираат за натпреварот може да го сторат тоа до 7-ми март.