Poverty relief | Giving Balkans

Vesti o davanjima

Pomoć ugroženom stanovništvu se ukazuje iz dana u dan: a ciljevi brojnih akcija, kampanja i humanitarnih turnira širom regiona usmereni su na smanjenje siromaštva i pomoć osobama u teškoj ekonomskoj situaciji.

Ove godine smo i tokom maja meseca...

Saznaj više

Davanja za socijalno i ekonomski najugroženije kategorije čest su vid podrške kada su u pitanju dobrotvorne akcije na Zapadnom Balkanu.

Saznaj više

Dok pandemija COVID-19 još uvek traje, kao i velika neizvesnost koju stvara, jedna stvar ostaje ista: radost koja proizilazi iz dobročinstva koje posebno obraća pažnju na one u nevolji.

Možda već znaš da se 16. oktobra obeležava Svetski dan hrane. Ovaj međunarodni dan...

Saznaj više

Svetski dan hrane obeležen je prošlog petka, 16. oktobra. Tim povodom, Koalicija za dobročinstvo i Forum za odgovorno poslovanje objavili su nalaze analize troškova i koristi ukidanja PDV-a na doniranu hranu u Srbiji.

Saznaj više

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao podršku Fondaciji SOS Dečija sela Srbija putem naše platforme Donacije.rs.

Saznaj više

Nedelju iza nas obeležila su davanja, kojima su pojedinci, organizacije, kompanije i građani pokazali solidarnost sa socijalno i ekonomski najugruženijima i donirali za poboljšanje njihovih uslova života i ostvarivanje osnovnih potreba.

Saznaj više

Prema podacima Ujedinjenih Nacija, u svetu se godišnje baci trećina proizvoda predviđenih za ljudsku ishranu, odnosno 1,3 milijarde tona hrane vredne 750 milijardi USD.

Saznaj više

Širom regiona mnogi pomažu tako što obezbeđuju hranu za one koji nisu u prilici da je sami priušte. Tako je na primer, Banka hrane Beograd...

Saznaj više

Početkom decembra, Mirotić je najavio da će za svaku postignutu trojku donirati po 500 EUR za kupovinu nove kuće 7-očlane porodice Varga iz sela Borovo. Iako ga je povreda sprečila da odigra poslednjih nekoliko utakmica u sezoni, košarkaš je odlučio da uplati preostali...

Saznaj više