Albania | Giving Balkans

Vesti o davanjima

Organizacija Partners Albania objavila je konkurs za Nagradu za filantropiju 2019, a rok za prijavu je 30. septembar 2019.

Saznaj više

Događaj je održan 4. decembra, u organizaciji Partners Albania. Tri projekta za unapređenje društva biće podržana sa ukupno 13.556 EUR (1.681.874 ALL) što predstavlja ukupnu sumu prikupljenu tokom ovog događaja, odnosno skoro dvostruko od prvobitno postavljenog cilja...

Saznaj više

Još jedan događaj za širenje svesti o raku dojke se održava u nedelju, 28. oktobra na trgu Skenderbega u Tirani. Koncert počinje u 11h.

Saznaj više

Sa željom da popularizuje čitanje, Gradska biblioteka u Elbasanu u Albaniji je početkom meseca organizovala donaciju knjiga. Svi koji su doneli knjigu, zauzvrat su dobili ružu.

Saznaj više

“Pomozimo im da odrastu” je inicijativa koju je pokrenulo 6 albanskih devojčica iz dijaspore, koje kontinuirano šalju igračke i knjige u vrtiće na Kosovu i u Albaniji.

Saznaj više

Prvog decembra održana je gala ceremonija dodele nagrada Philantropy Awards, koja prepoznaje napore i iskazuje zahvalnost pojedincima, porodicama i kompanijama iz Albanije koji doprinose unapređenju života u svojoj zajednici.

 

Saznaj više