Region | Giving Balkans

Vesti o davanjima

Društveno odgovorne kompanije širom regiona, kroz CSR aktivnosti, svakodnevno podržavaju svoje zajednice, odgovaraju na različite potrebe i doprinose rešavanju važnih pitanja.

Saznaj više

Pojedinci, ali i građani kroz masovne akcije, svakodnevno svojim malim i velikim dobročinstvima doprinose razvoju svojih zajednica i filantropiji na Zapadnom Bakanu.  

Saznaj više

Od 2015. do danas u regionu je donirano više od 500 miliona evra, a svoje zajednice je, prema našim podacima podržalo više od 12,6 hiljada donatora.

Saznaj više

Godina se sasvim približila kraju i polako se pripremamo za kratak predah i praznični odmor.

Saznaj više

Godina se bliži kraju, a prilike da je završite dobrim delom su svuda oko nas. Zato smo za vas izdvojili nekoliko predloga kako da širom regiona pružite podršku i zaokružite godinu dobročinstvom.

Saznaj više

Dobročinstva pojedinaca iz godine u godinu zauzimaju značajan udeo u ukupnim filantropskim davanjima.

Saznaj više

Naša istraživanja o stanju dobročinstva u regionu pokazuju da je na skoro celom Zapadnom Balkanu decembar mesec sa najviše davanja.

Saznaj više

Svetski dan deteta obeležava se širom sveta svakog 20. novembra, još od 1959, kada je Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila Deklaraciju o pravima deteta, a potom, na isti datum, trideset godina kasnije, odnosno 1989. godine usvojila Konvenciju o pravima deteta.

Saznaj više

Da li znate da se 13. novembra širom sveta obeležava Svetski dan ljubaznosti?

Saznaj više