Seasonal giving | Giving Balkans

Vesti o davanjima

Godina se sasvim približila kraju i polako se pripremamo za kratak predah i praznični odmor.

Saznaj više

Godina se bliži kraju, a prilike da je završite dobrim delom su svuda oko nas. Zato smo za vas izdvojili nekoliko predloga kako da širom regiona pružite podršku i zaokružite godinu dobročinstvom.

Saznaj više

Naša istraživanja o stanju dobročinstva u regionu pokazuju da je na skoro celom Zapadnom Balkanu decembar mesec sa najviše davanja.

Saznaj više

Da li ste znali da je septembar mesec posvećen borbi protiv dečijeg raka i pružanju podrške mališanima koji je svakodnevno vode? 

Saznaj više

Septembar je na vratima, što znači se najmlađi članovi i članice naših zajednica pripremaju za povratak u školske klupe.

Saznaj više

Praznična euforija se polako stišava – novogodišnji i božićni praznici su za nama, dok mnogi još uvek sabiraju utiske i polako se vraćaju regularnim aktivnostima.

Ipak, kako bismo još malo produžili taj omiljeni period u godini, osvrnuli smo se na...

Saznaj više

Uprkos užurbanoj prirodi prazničnog perioda i u slatkom iščekivanju Nove godine, kraj decembra je sjajan trenutak da više nego inače razmišljamo o davanju, ali i da ohrabrujemo i druge da to čine.

Brojne kampanje širom regiona uoči praznika, od...

Saznaj više

Društveno odgovorne kompanije u okviru svojih CSR aktivnosti podržavaju brojne sfere života – bilo da je reč o ugroženim kategorijama u društvu, deci, ekologiji ili podršci mentalnom zdravlju, poslovni sektor se iz godine u godinu pokazuje kao važan deo filantropskog...

Saznaj više

Iza nas je period praznika i darivanja, vreme kada smo mislili na druge i pomagali da imaju i oni koji nemaju.

Saznaj više

Decembar je vreme praznika i poklanjanja i mesec u kome se, prema podacima naših istraživanja o filantropiji najviše donira.

Saznaj više