Region | Page 2 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Hulumtimi ynë tregon se sektori i biznesit, vit pas viti, mbështet ndjeshëm komunitetet e tij, si në kriza ashtu edhe në rrethana të zakonshme.

Lexo më shumë

Donacionet për arsimin, kulturën dhe artin përfaqësojnë investime afatgjata në komunitet dhe vlerë të konsiderueshme për të gjithë anëtarët e tij.

Lexo më shumë

Mbështetja për viktimat e dhunës - në familje, nga partnerët dhe forma të tjera të dhunës është një tjetër temë që nuk mbështetet dhe përfaqësohet sa duhet.

Lexo më shumë

Vera është këtu, që do të thotë se na presin shumë koncerte, festivale, sportive, kulturore dhe ngjarje të ndryshme.

Lexo më shumë

Në mbarë botën, qershori shënohet si Muaji i Krenarisë në kujtim të kryengritjes gjashtë ditore në Stonewall në vitin 1969, e cila u parapri nga vite të tëra represioni dhe ngacmimi të komunitetit LGBTIQ + në Nju Jork.

Lexo më shumë

Numri i refugjatëve dhe personave të zhvendosur me forcë në mbarë botën për shkak të konflikteve në Ukrainë, Jemen, Afganistan dhe pika të tjera të nxehta në mbarë botën aktualisht është më shumë se 100 milionë, tregojnë...

Lexo më shumë

Garat humanitare dhe maratonat, si dhe llojet e tjera të aktiviteteve sportive janë një nga mënyrat e shpeshta për të mbledhur fonde për qëllime të ndryshme të mira dhe mundësi për të bërë diçka të mirë dhe të shëndetshme për veten tuaj dhe të bukur e të vlefshme për komunitetin tuaj.

Lexo më shumë

Në detin e aksioneve filantropike dhe dhurimit për të mirën e përbashkët, këtë herë vëmendjen tonë e tërhoqën ato për mirëqenien e kafshëve.

Lexo më shumë