Environment | Giving Balkans

Filantropia në lajme

A e dini se çdo 18 Mars, ne festojmë Ditën Botërore të Riciklimit në mbarë botën? Nëse jo, mos u habitni shumë, kjo datë u shënua në vitin 2015 dhe u festua për herë të parë në vitin 2018.

Lexo më shumë

Mbushësi elektrik i makinave ndodhet në qendër të Kërçovës dhe lejon dy automjete të rimbushen në të njëjtën kohë. Dhurimi është gjithashtu një mënyrë për ngritjen e vetëdijes për mbrojtjen e mjedisit.

Lexo më shumë