Vizioni | Giving Balkans

Vizioni

Vizioni

Divider text here

INDIVIDË

0 /në vit

ose, nëse Giving Balkans ju sjell vlerë, dhuroni deri në 10 € duke përdorur parimin e pagesës së barabartë për zhvillimin e vazhdueshëm të saj.

 • Qasje njëherësh e përdoruesit
 • Qasje në të dhënat interaktive
 • Kërkim i avancuar

NGRITËS FONDESH PRO

250 /annually

Përdorim falas 15 ditor për Ngritës Fondesh pro për çdo organizatë që ndan të dhënat e saj.

 • Qasje e pakufizuar e përdoruesit
 • Qasje në të dhënat interaktive
 • Kërkim i avancuar
 • Gjenerimi i infografeve të gatshme për tu shpërndarë apo shkarkuar
 • Eksportim i të dhënave 


ORGANIZATA

0 /në vit

ose, nëse Giving Balkans ju sjell juve vlerë, dhuroni deri në 25 € duke përdorur parimin e pagesës së barabartë për zhvillimin e vazhdueshëm të saj.

 • Qasje pa limit e përdoruesit
 • Qasje në të dhënat interaktive
 • Kërkim i avancuar

MEDIA PRO

500 /në vit


 • Qasje e pakufizuar e përdoruesit
 • Qasje në të dhënat interaktive Kërkim i avancuar
 • Gjenerimi i infografikave të gatshme për tu shpërndarë apo shkarkuar
 • Eksportim i të dhënave
 • 2 infografe të personalizuara sipas kërkesës


EKSPERTPrice upon request


 • Çmimi sipas kërkesës
 • Studimi i hollësishëm dhe i kujdesshëm i performancës programatike dhe financiare të organizatave jo-fitimprurëse
 • Hulumtim dhe Analizë për të krijuar dhe zhvilluar strategjinë tuaj të PSB dhe të ngritjes së fondeve
 • Raporte analitike të personalizuara mbi dhurimin sipas llojit të industrisë apo sektorit
 • Zhvillimi i strategjisë për ngritjen e fondeve/Përputhshmëria e Donatorëve/Shërbime të shqyrtimeve të hollësishme  
Nëse jeni duke bërë hulumtim akademik, ne do t’ju sigurojmë qasje në databazën e të dhënave për një kohë të limituar – të llojit NGRITËS FONDESH PRO, si shpagim ne do të kërkonim nga ju të citoni burimin tonë dhe të ndani punimin tuaj me ne, në mënyrë që ta rishqyrtojmë dhe ta promovojmë atë. Në raste të tilla, na shkruani tek hello@givingbalkans.org.

Të gjithë abonentët e platformës CiviCatalyst do të marrin 50% zbritje në çmi.