Seasonal giving | Giving Balkans

Filantropia në lajme

A e dini se shtatori është muaji i dedikuar për të luftuar kancerin e fëmijërisë dhe për të mbështetur të vegjlit që e përballojnë atë çdo ditë?

Lexo më shumë

Shtatori është afër, kështu që anëtarët më të rinj të komuniteteve tona po përgatiten të kthehen në shkollë.

Lexo më shumë

Na pravoslavni Božić, 7. januara, Dečija ambasada za situ decu celog sveta organizovala je ručak u Prilepu za oko 500 dece iz cele Makedonije. A Banka hrane Crne Gore obezbedila je praznični obrok za oko 200 ljudi u stanju ekonomske potrebe....

Lexo më shumë

Qytetarët e Prishtinës dëshmuan një pamje të pazakonshme më 17 Dhjetor, 2017 – një grup i madh Babadimrash, me numra në gjoksin e tyre, të mbledhur dhe duke vrapuar në një mini-maratonë, pavarësisht temperaturave të ftohta të dimrit, me një kauzë të mirë e cila i mbante ngrohtë – të...

Lexo më shumë

Violeta është një kompani me fabrika në Bosnje dhe Hercegovine dhe Kroaci e cila sapo ka lansuar kampanjën “ Pomozimo zajedno!” (Le të ndihmojmë së bashku!) e cila do të ndihmojë familjet në nevojë në të dy shtetet, duke dhuruar produkte me vlerë EUR 76,000 (BAM 150,000).

Lexo më shumë