Filantropia në lajme | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Tetori është muaji ndërkombëtar i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, i festuar në mbarë botën për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e parandalimit dhe zbulimit të hershëm për të filluar trajtimin në kohë.

Read More

Dita Botërore e Fëmijëve festohet në mbarë botën çdo 20 nëntor që nga viti 1959, kur Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara miratoi Deklaratën për të Drejtat e Fëmijëve, dhe më pas, në të njëjtën datë, tridhjetë vjet më vonë, d.m.th., në vitin 1989, miratoi Konventën për të Drejtat e...

Read More

Aktorë të ndryshëm në komunitetin filantropik shpesh bashkohen në aksione të përbashkëta bamirëse për t'iu përgjigjur një nevoje në komunitetin e tyre, për të mbështetur ata që kanë nevojë për ndihmë, për të tërhequr vëmendjen në një temë të rëndësishme ose për të zgjidhur së bashku një çështje të...

Read More

A e dini se shtatori është muaji i dedikuar për të luftuar kancerin e fëmijërisë dhe për të mbështetur të vegjlit që e përballojnë atë çdo ditë?

Read More

Shtatori është afër, kështu që anëtarët më të rinj të komuniteteve tona po përgatiten të kthehen në shkollë.

Read More

A e dini se me iniciativën e OKB-së, që nga viti 2012, Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë festohet çdo 5 shtator?

Read More

A e dini se 19 gushti është Dita Botërore Humanitare, e cila festohet në mbarë botën?

Read More

Hulumtimi ynë tregon se sektori i biznesit, vit pas viti, mbështet ndjeshëm komunitetet e tij, si në kriza ashtu edhe në rrethana të zakonshme.

Read More

Donacionet për arsimin, kulturën dhe artin përfaqësojnë investime afatgjata në komunitet dhe vlerë të konsiderueshme për të gjithë anëtarët e tij.

Read More