Region | Page 4 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Edhe pse të gjithë tash më jemi mësuar me lajmet për virusin Kovid-19, disa po gjejnë vazhdimisht mënyra për të ndihmuar komunitetin që të eliminojë pasojat e pandemisë. Humanizmi i organizatave të shumta në të gjithë rajonin është i përqendruar në ndihmën ndaj fëmijëve që...

Lexo më shumë

KOVID-19 është ende një nga temat e dhurimit për të mirën shoqërore. Megjithatë, kohët e fundit, ka pasur një nevojë në rritje për të trajtuar efektet e krizës.

Lexo më shumë

Pandemia aktuale ka hapur dyer të reja për të dhuruar për të mirën e përgjithshme.

Në fillimet e këtij fenomeni global, donacionet u bënë fillimisht në formën e maskave, dezinfektantëve apo raste të kontributeve më të mëdha, në formën e ventilatorëve...

Lexo më shumë

Ndërsa kemi qenë mes valëve të reja të virusit Kovid-19 për dy vitet e fundit, dhe madje edhe sot, gjithçka ka ndryshuar plotësisht - shkolla, puna, shëndeti, pushimet, madje edhe përqafimet.

Megjithatë, për fat të keq, është e sigurt se pandemia nuk...

Lexo më shumë

Gjatë gjithë vitit të kaluar, ne kemi treguar se çfarë do të thotë fuqia e solidaritetit dhe unitetit.

Lexo më shumë

KOVID-19 është ende një nga temat mbizotëruese për sa i përket dhurimeve për të mirën e shoqërisë.

Lexo më shumë

Gjatë vitit të kaluar, lufta kundër KOVID-19 ka qenë tema më e spikatur sa i përket filantropisë dhe donacioneve.

Lexo më shumë

Që nga fillimi i krizës KOVID-19 deri më 31 janar 2021, qytetarët, kompanitë dhe organizatat jofitimprurëse në Ballkanin Perëndimor dhuruan gjithsej 67,361,175 EURO për luftën kundër efekteve negative të KOVID-19.

Lexo më shumë