Filantropia në lajme | Page 4 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Çdo 8 Mars, në ditën ndërkombëtare të gruas,  festojmë luftën për të drejtat dhe barazinë e grave në mbarë botën. Kjo festë ndërkombëtare promovon barazinë ekonomike, politike dhe sociale të grave dhe burrave dhe që nga viti 1975 është pjesë e kalendarit zyrtar të Kombeve të Bashkuara.

...

Lexo më shumë

A e dini se çdo 18 Mars, ne festojmë Ditën Botërore të Riciklimit në mbarë botën? Nëse jo, mos u habitni shumë, kjo datë u shënua në vitin 2015 dhe u festua për herë të parë në vitin 2018.

Lexo më shumë

Dita Ndërkombëtare e Veprave të Mira (#GoodDeedsDay) festohet në mbarë botën çdo 3 prill që nga viti 2007 për të inkurajuar individët të bëjnë vepra të mira dhe të sjellin ndryshime pozitive në komunitetet e tyre.

Lexo më shumë

Edhe pse të gjithë tash më jemi mësuar me lajmet për virusin Kovid-19, disa po gjejnë vazhdimisht mënyra për të ndihmuar komunitetin që të eliminojë pasojat e pandemisë. Humanizmi i organizatave të shumta në të gjithë rajonin është i përqendruar në ndihmën ndaj fëmijëve që...

Lexo më shumë

KOVID-19 është ende një nga temat e dhurimit për të mirën shoqërore. Megjithatë, kohët e fundit, ka pasur një nevojë në rritje për të trajtuar efektet e krizës.

Lexo më shumë

Pandemia aktuale ka hapur dyer të reja për të dhuruar për të mirën e përgjithshme.

Në fillimet e këtij fenomeni global, donacionet u bënë fillimisht në formën e maskave, dezinfektantëve apo raste të kontributeve më të mëdha, në formën e ventilatorëve...

Lexo më shumë

Ndërsa kemi qenë mes valëve të reja të virusit Kovid-19 për dy vitet e fundit, dhe madje edhe sot, gjithçka ka ndryshuar plotësisht - shkolla, puna, shëndeti, pushimet, madje edhe përqafimet.

Megjithatë, për fat të keq, është e sigurt se pandemia nuk...

Lexo më shumë

Gjatë gjithë vitit të kaluar, ne kemi treguar se çfarë do të thotë fuqia e solidaritetit dhe unitetit.

Lexo më shumë

KOVID-19 është ende një nga temat mbizotëruese për sa i përket dhurimeve për të mirën e shoqërisë.

Lexo më shumë