Filantropia në lajme | Page 114 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Federata e Motrave serbe të Prnjavor (Kola Srpskih Sestara) ka shitur kifle dhe ngriti 3.515 marka (app. 1797 EUR) për të ndihmuar Nedeljko Radanić dhe familjen e tij për të përfunduar ndërtimin e shtëpisë së tyre.

Lexo më shumë

Shoqata “River Dance” për vallëzim dhe zbavitje ka organizuar një aksion humanitar me maratonë në Zumba Fitness që ngriti 9,500 HRK (1,236 EUR) nëpërmjet shitjes së biletave. Këto fonde janë duke u dhuruar për shoqatën “Strong as Jakov” e cila ofron mbështetje dhe përkujdesje për fëmijët me...

Lexo më shumë

Forumi i Maqedonasve të rinj në Serbi organizoi një seri ngjarjesh dhe një donacion rreth ditëlindjes së Tose Proeski (25 janar). Të gjitha fondet dhe veshjet e mbledhura do t'i dhurohen për NURDOR (Shoqatës Kombëtare të Prindërve të Fëmijëve me Cancer).

Lexo më shumë