Pojedinci | Giving Balkans

Pojedinci

Milorad Jurković, poznat kao stolar Mile, koji pravi stolice za decu i deli ih roditeljima besplatno nedavno je učinio još jedno dobročinstvo.

Saznaj više

Nikola Milošević iz Niša volontira u Crvenom krstu od trećeg razreda gimnazije. 

Saznaj više

Srednjoškolka Tamara Misirlić (19) iz Vranja dane provodi pomažući socijalno ugroženim porodicama, prelazeći sama i po 50 kilometara kako bi došla do njih.

Saznaj više

Đorđe je dvadesetosmogodišnji vatrogasac, koji je pronašao kapitensku traku Kristijana Ronalda i dao je u humanitarne svrhe, sa ciljem da pomogne u prikupljanju sredstava za lečenje malog Gavrila koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Saznaj više

Ljubinka Nikolić, vaspitačica u penziji iz Požarevca, nasledila je kuću sa okućnicom i još nešto zemlje u Poljani, od svoje tetke Aleksije i odlučila da deo nasledstva pokloni.

Saznaj više

Nina Hajduković vlasnica je online profila @english.coffeetalk putem koga organizuje besplatne radionice konverzacije na engleskom na kojima zainteresovanim polaznicima i polaznicama pomaže u usavršavanju ovog jezika.

Saznaj više

Gordana Belocić otvorila je Facebook grupu Covid 19 Novi Sad, kako bi svojim sugrađanima i medicinskom osoblju u ovom gradu omogućila pravovremenu razmenu informacija i potrebnu podršku.

Saznaj više

Desetogodišnja Kristina Knežević i njena teško bolesna majka Vuka Disić, o čijoj su teškoj sudbini nedavno izveštavali mediji, dobile su krov nad glavom.

Saznaj više

Književnica Lela Stojanović objavila je knjigu “Anjin svet”, uz pomoć koje se uči znakovni jezik.

Saznaj više

Poznati fudbaler i rođeni Nišlija Andrija Živković, uplatio je nedavno ceo iznos, od 23.000 evra, koji je potreban da osmogodišnja devojčica Lana nastavi svoje  lečenje.

Saznaj više