Pojedinci | Giving Balkans

Pojedinci

Pre desetak dana pojavila se informacija da je neimenovani srpski sportista uplatio 500.000 evra za lečenje malog Vukana Stoiljkovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Saznaj više

U Beogradu je nedavno počela sa radom humanitarna radnja „Poklon za poklon", u kojoj kupci odabrane komade dobijaju podrškom humanitarne akcije po izboru.

Saznaj više

Platforma za onlajn donacije, Superhero.rs, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije NURDOR, koja je lansirana u decembru 2021.godine, ovog proleća predstavlja drugu po redu modnu kolekciju modnog brenda Superhero.

Saznaj više

Luka Vasiljević, učenik trećeg razreda osnovne škole u Petrovcu na Mlavi donirao je više od tri hiljade dinara za lečenje sugrađanina.

Saznaj više

Trag fondacija je jubilarni, petnaesti put dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročniji i najefektniji način.

Saznaj više

U vrtiću „Bubamara” u  naselju Matije Huđi u Sremskoj Mitrovici, održan je prošle nedelje Humanitarni vašar koji su  organizovala deca iz vrtića sa svojim vaspitačima, a za pomoć majci jednog deteta, Nataši Nedić.

Saznaj više

Pre nekoliko dana, jedna majka na društvenoj mreži Twitter napisala je da je njena desetogodišnja ćerka izložena vršnjačkom podsmehu zbog toga što nije u finansijskoj mogućnosti da ide na ekskurziju sa svojim razredom.

Saznaj više

Nevena Dražović je nezaposlena profesorka srpskog jezika i književnosti, koja iako godinama ne uspeva da nađe posao, pomaže učenicima koji se nalaze u teškoj ekonomskoj situaciji držeći im besplatne pripremne časove za prijemni ispit.

Saznaj više

Ručno rađeni predmeti inspirisani predstojećim praznikom u slavu žena, našli su se 5. marta na humanitarnom bazaru koji su organizovali srednjoškolci za pomoć školskim drugaricama Nataliji i Ivi Bašović. Štand je bio postavljen u Obrenovićevoj ulici kod Banke dobročinstva u periodu od 10 do 18č.

Saznaj više