Pojedinci | Giving Balkans

Pojedinci

Đorđe Marjanović iz sela Slanci odlučio je da pokloni 15 ari placa, kako bi bile izgrađene kuće za bar tri porodice.

Saznaj više

Kristijan Malečkar, po zanimanju viši fizioterapeut, najavio je nedavno da će svake nedelje besplatno masirati lekare i medicinsko osoblje koje radi u COVID bolnicama.

Saznaj više

Tri mladića trčaće do 31. decembra 2020. godine "Trku za život" od Jagodine do Beograda, kako bi pomogli da se prikupe sredstva za lečenje bolesne dece.

Saznaj više

Zbog trenutne epidemiološke situacije kapaciteti bolnica i ambulanti su puni i često ne možete dobiti pomoć u trenutku kada vam je potrebna.

Saznaj više

Državljani Sirije i drugih zemalja Bliskog istoka i Afrike koji se trenutno nalaze u prihvatnim centrima u Somboru, Kikindi, Krnjači i Obrenovcu, počeli su da prikupljaju novac za lečenje obolele dece iz Srbije.

Saznaj više

Tokom godinu dana postojanja, članovi UG Autizam Valjevo su sproveli više humanitarnih akcija kako bi deci sa autizmom i njihovim porodicama ulepšali i olakšali svakodnevicu.

Saznaj više

Počeo je ovogodišnji konkurs za Heroja ulice, a Novosađanka, Maja Radaković, prvi je prijavljeni kandidat.

Saznaj više

Prošle godine, stanari jedne zgrade u Mirijevu su odlučili da neupotrebljiv prostor ispred zgrade pretvore u dečije izgralište. Godinu dana kasnije, u tome su i uspeli.

Saznaj više