Politika privatnosti | Giving Balkans

Politika privatnosti

Za potrebe informisanja građanki i građana o prilikama za davanje i u cilju prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe, uz primenu odgovarajućih mera zaštite prava i sloboda lica na koje se podaci odnose, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, Fondacija Katalist obrađuje podatke o ličnosti u ime Koalicije za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac.

Fondacija Katalist se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih građanki i građana prijavljenih na mailing listu Dobročinitima.

Fondacija Katalist prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o građankama i građanima koji žele da primaju mailinge u cilju prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe, u skladu sa Zakonom.

Fondacija Katalist može da podeli vaše podatke o ličnosti sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u svrhu boljeg i blagovremenog informisanja i prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Fondacija Katalist ne prosleđuje, ne prodaje, ne iznajmljuje vaše podatke o ličnosti trećim licima i ne koristi ih ni u koje druge svrhe.

Svi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fondaciji Katalist i Fondaciji Ana i Vlade Divac odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Fondacija Katalist čuva vaše podatke tokom tokom trajanja usluge. Fondacija Katalist vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Evropske unije u Srbiju, a transfer podataka se sprovodi na osnovu Standardne klauzule o zaštiti podataka o ličnosti koje je usvojila Evropska komisija. Fondacija Katalist ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Republike Srbije.

Prava možete ostvariti kontaktiranjem Fondacije Katalist: Takovska 38, 11000 Beograd, office@catalystbalkans.org, 011 452 32 31.

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

Serbian