Privatne fondacije | Giving Balkans

Privatne fondacije

Fondacija 1%, u saradnji sa Serbian Tech i slovenačkom organizacijom Super Glavce, organizuje FIRST® LEGO® League takmičenje i program za decu i mlade.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac otvorila je treći krug konkursa „Solidarnost pre svega“ uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Američke agencije za međunarodni razvoj – USAID sa ukupnim raspoloživim fondom od 3.750.000 dinara.

Saznaj više

Tokom 2020. godine srpska dijaspora je donirala ukupno 4,25 miliona USD u humanitarne svrhe u Srbiji.

Saznaj više

Predstavnici SOS Dečijeg sela Kraljevo uručili su prošle nedelje porodilištu Opšte bolnice „Studenica“ više od 2.000 sredstava za higijenu novorođenčadi.

Saznaj više

Trag fondacija je objavila početak konkursa za četrnaestu po redu, godišnju VIRTUS nagradu za filantropiju.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac, u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije“, realizuje akciju prikupljanja sredstava za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice na teritoriji Grada Beograda.

Saznaj više

Delovi udžbeničkih kompleta za treći i sedmi razred osnovne škole u izdanju Zavoda za udžbenike besplatno su dostupni na sajtu Fondacije „Alek Kavčić“.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac i Nj.K.V. Princeza Katarina obezbedili su donaciju za Covid bolnicu u Kragujevcu.

Saznaj više

Fondacija 1% za kraj 2020. godine pružila je podršku najuspešnijim mladim talentima koji su tokom godine osvajali medalje na svetskim takmičenjima u oblasti prirodnih i društvenih nauka.

Saznaj više