Privatne fondacije | Giving Balkans

Privatne fondacije

SBB fondacija je nedavno organizovala ekološku radionicu u okviru projekta „Učimo od prirode“ za decu izlečenu od malignih bolesti u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) u Ivanjici.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa sa donatorima iz dijaspore, kompanijama u Srbiji i pojedincima, nastavlja sa finansijskom podrškom učenicima i učenicama srednjih škola u Srbiji.

Saznaj više

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet“, objavila je početak konkursa za stažiranje, namenjen mladim istraživačima i istraživačicama, akademskim građanima i građankama starosti do 30 godina.

Saznaj više

Trag fondacija objavila konkurs za program podrške javnom zagovaranju „Pokret Polet“.

Saznaj više

Fondacija “Pokreni život” otvoriće prvu humanitarnu prodavnicu u Leskovcu u ulici Babičkog odreda broj 21, koja će sa radom zvanično početi polovinom jula.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac u ponedeljak, 30. maja u Beogradu organizuje konferenciju ,,Povezivanje: ka većoj vidljivosti organizacija civilnog društva''.

Saznaj više

Saznaj sve o lokalnim fondacijama i njihovom značaju za razvoj lokalnih zajednica, kao i kako ti kroz novi konkurs na programu Fondacija našeg kraja, Trag fondacija nudi priliku da osnuješ svoju lokalnu fondaciju.

Saznaj više

Trag fondacija je jubilarni, petnaesti put dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročniji i najefektniji način.

Saznaj više