Neprofitni sektor | Giving Balkans

Neprofitni sektor

Predstavnici i predstavnice Humanitarnog udruženja Anđeli severa iz Bačke Topole, uručili su subotičkom Domu za decu Kolevka donaciju u vidu garderobe, igračaka i slatkiša.

Saznaj više

Platforma za onlajn donacije, Superhero.rs, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije NURDOR, koja je lansirana u decembru 2021.godine, ovog proleća predstavlja drugu po redu modnu kolekciju modnog brenda Superhero.

Saznaj više

Srpski filantropski forum i Banka hrane Beograd nastavljaju da se bavi temom donacija hrane i da ukazuju na važnost doniranja hrane i podrške ugroženom stanovništvu, ali i značaj uspostavljanja stimulativnog okvira i ukidanja PDV-a na donacije hrane koje će omogućiti rast donacija hrane.

Saznaj više

Alternativni centar za devojke pokrenuo je online kampanju o problemu digitalnog nasilja.

Saznaj više

Trag fondacija je jubilarni, petnaesti put dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročniji i najefektniji način.

Saznaj više

Humanitarna organizacija SOS Dečija sela Srbija, koja već 17 godina kroz različite programe i projekte podržava decu i mlade bez roditeljskog staranja, predstavila je pre nekoliko dana svoje „Preporuke za rad sa mladima iz osetlјivih društvenih grupa“.

Saznaj više

U okviru projekta „Umetnost u prolazu“ postavljen je i treći model murala za slepe i slabovide osobe u Beogradu, u Cetinjskoj ulici.

Saznaj više

Da li ste znali da se Beograd se trenutno nalazi u vrhu evropskih gradova po količini generisanog otpada od hrane?

Saznaj više

Da li ste znali da u Beogradu postoji kafić u kome će vas uslužiti osobe sa invaliditetom?

Saznaj više