Priče | Giving Balkans

Priče

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv raspisali su konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje 2020.

Saznaj više

Humanitarna organizacija "Pokreni život" do sada je prikupila oko 400.000 dinara za porodice ugrožene u poplavama koje su pogodile jug Srbije.

Saznaj više

Trag fondacija je objavila početak konkursa za četrnaestu po redu, godišnju VIRTUS nagradu za filantropiju.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac, u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije“, realizuje akciju prikupljanja sredstava za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice na teritoriji Grada Beograda.

Saznaj više

Nedeljnik „Diplomacy&Commerce“ pokrenuo je humanitarnu akciju prodaje slika i fotografija pod nazivom „Umetnici iz Srbije za Glinu, Petrinju i Sisak – slikari i fotografi za stanovništvo pogođeno zemljotresom u Hrvatskoj.“

Saznaj više

Delovi udžbeničkih kompleta za treći i sedmi razred osnovne škole u izdanju Zavoda za udžbenike besplatno su dostupni na sajtu Fondacije „Alek Kavčić“.

Saznaj više

U Svratište za decu mališani sa ulice dolaze da bi se ugrejali, dobili čistu i toplu odeću i jedan obrok.

Saznaj više

Coca-Cola je, zajedno sa građanima Srbije, povodom proteklih praznika,  obradovala više od 200 dece i mladih iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu i Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" Sremskoj Kamenici.

Saznaj više

Kompanija Mozzart u saradnji sa poznatim glumcima iz Srbije organizovala je humanitarnu akciju za podršku dramskim umetnicima, koji su usled pandemije korona virusa ostali bez posla.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac i Nj.K.V. Princeza Katarina obezbedili su donaciju za Covid bolnicu u Kragujevcu.

Saznaj više