Priče | Giving Balkans

Priče

Na inicijativu Beogradskog maratona, čije se 34. izdanje ove godine održava 16.05.2021. godine, pod sloganom „Bez barijera“, a sa ciljem da se osobama sa invaliditetom stvore bolji uslovi za redovan dnevni i sportski život, uprave i fudbaleri Crvene Zvezde i Partizana rado su se uključili i dali svoj doprinos u realizaciji ove akcije.

Saznaj više

Srednjoškolka Tamara Misirlić (19) iz Vranja dane provodi pomažući socijalno ugroženim porodicama, prelazeći sama i po 50 kilometara kako bi došla do njih.

Saznaj više

Banka dobročinstva svakodnevno nam pokazuje da pomažući drugima pomažemo i sebi.

Saznaj više

Udruženje građana “Osveženje”, u saradnji sa Facebook grupom “Mame Piroćanke”, pokrenulo je kampanju “Dobro delo”. 

Saznaj više

Udruženje "Uvek sa decom", povodom predstojećeg Uskrsa, sprema akciju za decu kojoj pruža podršku, a u koju se svi koji to žele mogu uključiti.

Saznaj više

Jedanaestu godinu uzastopno, Udruženje “Svetionik” iz Novog Pazara sprovešće humanitarni projekat “Priključi se mreži dobra – Podeli obrok”, sa ciljem da svakog dana ovogodišnjeg Ramazana (muslimanski mesec posta) obezbedi obrok za 350 osoba, odnosno 110 novopazarskih porodica slabijeg imovinskog stanja.

Saznaj više

Prva online izložba napuštenih pasa iz gradskog Prihvatilišta u Novom Sadu održana je početkom aprila, povodom Svetskog dana napuštenih životinja.

Saznaj više

Bajkeri Srbije nedavno su pokazali humanost posetivši desetogodišnju Nikolinu Josić iz Prokuplja, koja je pre dve godine operisana od tumora kao i Ljiljanu Dačević (58) i njene unuke Marka (14) i Marijanu (10) iz Suvog Dola kod Blaca, kojima je bila potrebna pomoć.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac otvorila je treći krug konkursa „Solidarnost pre svega“ uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Američke agencije za međunarodni razvoj – USAID sa ukupnim raspoloživim fondom od 3.750.000 dinara.

Saznaj više