Priče | Giving Balkans

Priče

Proslavljeni glumci Gorica Popović, Svetlana Ceca Bojković, Anita Mančić, Tihomir Stanić i Jelena Stupljanin uz podršku Udruženja dramskih umetnika Srbije organizuju humanitarnu predstavu pod nazivom "Brod plovi za decu rudara" sa ciljem prikupljanja sredstava za decu rudara nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji.

Saznaj više

Fondacija Ana i Vlade Divac u ponedeljak, 30. maja u Beogradu organizuje konferenciju ,,Povezivanje: ka većoj vidljivosti organizacija civilnog društva''.

Saznaj više

Catalyst Balkans predstaviće godišnji izveštaj o stanju filantropije u Srbiji u utorak, 31. maja, sa početkom u 15č u Beogradu (Impact Hub, Makedonska 21).

Saznaj više

Saznaj sve o lokalnim fondacijama i njihovom značaju za razvoj lokalnih zajednica, kao i kako ti kroz novi konkurs na programu Fondacija našeg kraja, Trag fondacija nudi priliku da osnuješ svoju lokalnu fondaciju.

Saznaj više

Po prvi put će u Srbiji, 28. maja, biti organizovan FIRST LEGO® League Explore program za decu uzrasta od 6 do 10 godina.

Saznaj više

Podrži Rekonstrukciju Ženski Fond i daj vetar u leđa novim progresivnim borbama.

Saznaj više

Porodici Banjaš zimus je oluja odnela deo krova. Zemljani zidovi, neravan pod, raspalo pokućstvo i isključena struja postali su samo sitni problemi u odnosu na pretnju da im se čitava kuća može srušiti.

Saznaj više

Pre desetak dana pojavila se informacija da je neimenovani srpski sportista uplatio 500.000 evra za lečenje malog Vukana Stoiljkovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Saznaj više

U Beogradu je nedavno počela sa radom humanitarna radnja „Poklon za poklon", u kojoj kupci odabrane komade dobijaju podrškom humanitarne akcije po izboru.

Saznaj više

U susret Danu majki, koji je širom sveta obeležen 8. maja, organizacija WWF Adria organizovala je kampanju Ovog Dana majki pomozi Majci prirodi

Saznaj više