Priče | Giving Balkans

Priče

Banka hrane Niš obezbedila je slatke pakete za štićenike Doma za decu i omladinu Duško Radović, i Zavoda za vaspitanje omladine Niš.

Saznaj više

Humanitarnu akcija In Honor Of My Donor – uspon na Tupižnicu održaće se u subotu, 22. oktobra.

Saznaj više

U okviru regionalnog projekta „Podrška porodici“, MK Group i AIK banka realizovale su donaciju vrednu 100.000 evra upućenu Bolnici za ginekologiju i akušerstvo KBC „Dr Dragiša Mišović“.

Saznaj više

Povodom 17. oktobra, Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva, kompanija Lidl Srbija je podržala kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost“ Koalicije za dobročinstvo, koja za cilj ima povećanje svesti građana o problemu bacanja namirnica i nedovoljnih donacija hrane. 

Saznaj više

Udruženje „Humanizacija" iz Sombora reciklira limenke i od tih sredstava obezbeđuje donacije. Uz pomoć sugrađana, kupili su 16 dečjih kreveta za odeljenje Pedijatrije somborske bolnice.

Saznaj više

U organizaciji Muzičkog centra „Bim bam“, u Univerzitetskoj galeriji, održan je humanitarni koncert za decu bez roditeljskog staranja.

Saznaj više

Kompanija Lidl Srbija i Koalicija za dobročinstvo organizuju 17. oktobra sa početkom u 9č akciju kuvanja obroka, u okviru kampanje „Spasimo hranu, spasimo humanost“, a povodom obeležavanja Svetskog dana hrane (16.10.) i Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva (17.10).

Saznaj više

U petak je u Galeriji Kulturnog centra u Šapcu, u organizaciji Eparhije šabačke i Kulturnog centra svečano otvorena izložba Darivanja Snežane Miljković iz Beograda.

Saznaj više

Humanitarni Bioskop za lepši grad održaće se u subotu, 15. i nedelju, 16. oktobra u Mesnoj zajednici "Jugovićevo, u Ulici Tarasa Ševčenka 1 u Novom Sadu.

Saznaj više

Srpski filantropski forum i Koalicija za dobročinstvo obeležili su peti po redu Nacionalni dan davanja, odajući priznanja kompanijama, organizacijama civilnog društva i medijima koji su dali najveći doprinos kampanji „Spasimo hranu, spasimo humanost“, kao i donatorima, kompanijama i pojedincima koji su se istakli na polju negovanja i promocije filantropskih vrednosti.

Saznaj više