Priče | Giving Balkans

Priče

Mlada novopazarka Delila Badić jedna je od osam dobitnika prestižnog međunarodnog priznanja "Mlada hrabrost", koje se dodeljuje mladim ljudima za humanost i dobra dela.

Saznaj više

Schneider Electric Serbia Business Run biće održan u četvrtak 29. septembra na Adi Ciganliji. 

Saznaj više

U okviru obeležavanja Zlatnog septembra određeni kafići i restorani u gradovima širom Srbije svakog petka u septembru 50 odsto prihoda od prodatih ceđenih sokova nameniće kao donaciju za NURDOR. 

Saznaj više

Sa ciljem da i ove godine poveća svest građana o problemu bacanja hrane i nedovoljnih donacija hrane, ali i da doprinese povećanju donacija hrane, Koalicija za dobročinstvo i ove godine pokreće kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost” koja se organizuje uoči petog Nacionalnog dana davanja.

Saznaj više

Na dečijem odeljenju gradske biblioteke u Zrenjaninu, pored stalne postavke za aktivnosti članova i članica, postoji i NURDOR kutak.

Saznaj više

Ovogodišnjom humanitarnom akcijom kompanija JUB pobrinula se za energetski efikasnu sanaciju enterijera osnovne škole u Boljevcu.

Saznaj više

Udruženje „Humanolovci“ iz Loznice sprovodi različite humanitarne akcije u svom gradu, a najnovija je namenjena prikupljanju novca za kupovinu medicinskog aparata koji će donirati odeljenju neonatologije u Opštoj bolnici u Loznici.

Saznaj više

Mladi uzrasta od 15 do 30 godina koji žele da se otisnu u preduzetničke vode, saznaju šta im je potrebno da pokrenu sopstveni biznis, kako da realizuju ideju i gde da potraže finansijsku podršku mogu da se prijave za Letnju školu preduzetništva. Prijave su otvorene do 1. septembra, a dva dana kasnije biće održano i prvo predavanje u Deli prostoru.

Saznaj više

Nakon dve godine pauze, humanitarna trka IT Štafeta se ponovo organizuje , a ovog puta sva prikupljena sredstva biće usmerena na kupovinu računara i opremanje računarskih kabineta.

Saznaj više

Pred početak nove školske godine podrška zajednice je potrebna deci kojoj pomaže Svratište za decu u Beogradu.

Saznaj više