Donacije građana | Giving Balkans

Donacije građana

Dragoljubu Simiću sa Voždovca, kojem je u januaru kuća izgorela u požaru, komšije i prijatelji su za samo dva meseca, izgradili novi dom od humanitarnih donacija.

Saznaj više

Da li ste čuli za Klub „Zlatno srce“? Članovi ovog kluba, redovnim mesečnim donacijama, pružaju podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja i ugroženim porodicama o kojima brine Fondacija SOS Dečija sela Srbija.

Saznaj više

Novosađanka Sara Milačić je pre više od godinu dana otvorila je fejsbuk grupu pod nazivom "Dobri tvor" i svakodnevno prikuplja osnovna sredstva za najugroženije i onda ih ostavlja u vidu paketića na brojnim lokacijama u gradu.

Saznaj više

Penzioner Radoslav Marjanović iz Umčara prodao je kuću koju je dobio u nasledstvo i dobijenih 10.000 evra donirao za lečenje Minje Matić.

Saznaj više

Nekoliko učenica Osnovne škole “1300 kaplara” u Beogradu osmislilo je i sprovelo akciju podrške za Azil za konje staro brdo, prvi i jedini azil koji pruža utočište konjima u Srbiji.

Saznaj više

Facebook grupu  "Obrok za porodicu" pre godinu dana osnovale su tri humane Subotičanke Tijana Mijović, Dana Radomirović i Josipa Rončević.

Saznaj više

Kompanija Vega IT pokrenula je kampanju za prikupljanje sredstava za novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja.

Saznaj više

Nakon Kragujevca i građani Novog Sada dobili su priliku da svoje najugroženije sugrađane podrže donacijom odeće.

Saznaj više