Korporativna filantropija | Giving Balkans

Korporativna filantropija

Coca-Cola je, zajedno sa građanima Srbije, povodom proteklih praznika,  obradovala više od 200 dece i mladih iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu i Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" Sremskoj Kamenici.

Saznaj više

Kompanija Dunav osiguranje i ove godine je, novogodišnjim paketićima, obradovala mališane iz brojnih osnovnih škola, ustanova za nezbrinutu decu, udruženja i centara za socijalno staranje, specijalizovanih bolnica za dečije bolesti i prihvatilišta iz cele Srbije.

Saznaj više

Kompanija Lidl najavila je da će zajedno sa svojim zaposlenima da donira novac koji je bio namenjen internim novogodišnjim proslavama onima kojima je on najpotrebniji.

Saznaj više

U Srbiji se godišnje rodi 4.000 prevremeno rođenih beba, kojima je potrebna posebna nega, kako bi se podržao njihov najraniji razvoj – uključujući i pelenu koja je napravljena specijalno za njih.

Saznaj više

Kompanija Vega IT pokrenula je kampanju za prikupljanje sredstava za novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja.

Saznaj više

Ekspres restoran u blizini glavne autobuske stanice u Beogradu, već godinama svima koji su gladni, a nemaju novca, nudi besplatan obrok.

Saznaj više

Humanitarna akcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica biće organizovana od petka, 16. oktobra, do nedelje, 18. oktobra u prodavnicama kompanije Delez Srbija u 11 gradova Srbije.

Saznaj više