Korporativna filantropija | Giving Balkans

Korporativna filantropija

Hemofarm fondacija, u saradnji sa Filozofskim fakultetom u Beogradu i uz podršku Ministarstva zdravlja Srbije, pokrenula je nacionalnu kampanju za očuvanje mentalnog zdravlja, borbu protiv rastuće depresije i stigme koja prati obolele pod nazivom "Nesalomivi".

Saznaj više

Brend proizvoda za intimnu higijenu i negu žena Libresse pokrenuo je kampanju #PružiRuku, kojom skreće pažnju na rak grlića materice, bolest koja se javlja često i pogađa veliki broj žena širom sveta.

Saznaj više

IT kompanija iz Novog Sada COING donirala je 500.000 dinara za kampanju podizanja svesti o uskraćenim ljudskim pravima LGBTQ+ populacije u Srbiji i usvajanju Zakona o istopolnim zajednicama.

Saznaj više

Kompanija MK Group i AIK Banka donirale su 1.600.000 dinara za kupovinu medicinske opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Saznaj više

Coca-Cola je, zajedno sa građanima Srbije, povodom proteklih praznika,  obradovala više od 200 dece i mladih iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu i Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" Sremskoj Kamenici.

Saznaj više

Kompanija Dunav osiguranje i ove godine je, novogodišnjim paketićima, obradovala mališane iz brojnih osnovnih škola, ustanova za nezbrinutu decu, udruženja i centara za socijalno staranje, specijalizovanih bolnica za dečije bolesti i prihvatilišta iz cele Srbije.

Saznaj više

Kompanija Lidl najavila je da će zajedno sa svojim zaposlenima da donira novac koji je bio namenjen internim novogodišnjim proslavama onima kojima je on najpotrebniji.

Saznaj više

U Srbiji se godišnje rodi 4.000 prevremeno rođenih beba, kojima je potrebna posebna nega, kako bi se podržao njihov najraniji razvoj – uključujući i pelenu koja je napravljena specijalno za njih.

Saznaj više

Kompanija Vega IT pokrenula je kampanju za prikupljanje sredstava za novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja.

Saznaj više