Albania | Page 5 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Agjencia Kovaçiq dhe Spaiq, nga Beogradi, Serbia, zgjodhën të mbështesin dhe financojnë një festival dy-ditor kushtuar të gjithë prindërve, atyre që duan të bëhen prindër dhe profesionistë nga fusha. Ngjarja do të zhvillohet në KC Grad në Beograd, më 16 dhe 17 shtator dhe do të mbajë punëtori të...

Lexo më shumë

Për ditën e parë të shkollës, Lidl ka dhuruar çanta për 522 nxënës të klasës së parë për 25 shkolla nga zonat e pazhvilluara. Për të bërë ditën e tyre të parë në shkollë më të bukur, përfaqësuesit e Lidl-it personalisht ia dhuruan çantat me materialet shkollore dhe ushqime për klasën e parë në...

Lexo më shumë

Në një gjest të lavdërueshëm, kompania më fitimprurëse e Bosnje dhe Herzegovinës përdor fondet e kremtimit të ditëlindjeve për të ndihmuar tri shoqata lokale që ndihmojnë fëmijët me aftësi të kufizuara. Paratë do të përdoren për të ndihmuar Shoqatën e prindërve të fëmijëve dhe personave me aftësi...

Lexo më shumë

Të burgosurit e Institucionit Korrektues të Burgut në Nish, Serbi, kanë ndarë mënjanë paratë nga të ardhurat e tyre, për të ndihmuar fëmijët në nevojë që po fillojnë shkollën këtë vit. Si rezultat, 160 fëmijë nga Nishi morën çanta të mbushura me fletore, lapsa dhe furnizime arti, për të filluar...

Lexo më shumë

30 vullnetarë të rinj u bënë pjesë e kampit veror "Shpresa" në plazhin e Velipojës në Lezhë, i cili zgjati 45 ditë dhe ku morën pjesë 180 persona me aftësi të kufizuara. Puna me ta ishte një pjesë e punës vullnetare të të rinjve, gjë që e bëri projektin edhe më unik: çdo ditë, ata organizuan...

Lexo më shumë