Albania | Page 2 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Nëntori është muaji ku shokët tanë nga i gjithë rajoni reflektojnë mbi ngjarjet kryesore në fushën e filantropisë dhe nderojnë me çmime individë, organizata dhe kompani për mirësinë e tyre. Partnerët Shqipëri ka shpallur nominimet për Çmimin e Filantropisë 2017, dhe afati i fundit për dorëzimin e...

Lexo më shumë

Tamara Klariq dhe Bogdan Stevanoviq janë dy miqtë më të mirë që u nisën nga Beogradi më 30 tetor, për në Nish, qyteti i cili do të bëhet me një departament hemato-onkologjik në spitalin e fëmijëve, falë njerëzve me vullnet të mire dhe fushatave të tilla si kjo. Ecja dhe titulli i saj "Produzi korak...

Lexo më shumë

Banka ka dizajnuar një model të kursimit i cili do të zgjasë dy muaj dhe do t'u sigurojë klientëve një mundësi për të marrë pjesë në fushatën humanitare të quajtur "Unë jam duke kursyer për jetën" për të ndihmuar organizatën OTVORENA MREŽA (Open Network).

Lexo më shumë

Brewery Trebjesa shënoi 121 vjetorin e saj më 21 tetor. Kjo është një histori shumë e mahnitshme dhe ata kanë praktikë shumë të mirë se si ta festojnë Ditën e tyre të Kompanisë. Ata dhuruan 5,000 Euro për Kryqin e Kuq Nikshiq, i cili do të shpërndahet si një kupon blerjesh për 100 familje në nevojë.

Lexo më shumë

Anëtarët e komuniteteve vlerësuese, organizatave dhe individëve të interesuar u mblodhën në eventin dy-ditorë në Kroaci, e cila u prit nga Rrjeti Kroat i Vlerësimit, Instituti i Ekonomisë në Zagreb dhe seksioni Kroat i Shoqatës Evropiane të Shkencave Rajonale.

Lexo më shumë

A e dini se Tetori është muaji i solidaritetit me të moshuarit? Vojvodanska Bank nisi një fushatë me përgjegjësi shoqërore në të cilën, deri në fund të vitit, do të dhurohen 190 kompjutera në qendrat e gerontologjisë në 12 qytete në Serbi.

Lexo më shumë

Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në Panairin e Vullnetarëve, në kuadër të projektit “Vullnetarizmi për Zhvillim: Promovimi i vullnetarizmit dhe qytetarisë aktive në Kosovë”, i cili implementohet në bashkëpunim me George William Youth Association (GWY...

Lexo më shumë

Komiteti për të Drejtat e Njeriut nga Majdanpek (Serbi) së shpejti mund të ndalojë aktivitetet e tyre bamirëse nëse nuk marrin mbështetjen e nevojshme. Në veçanti, ata kanë nevojë për fonde për benzinë që ata të mund të shpërndajnë ushqim për familjet në nevojë dhe për ndërtimin e një sallë për...

Lexo më shumë

“Ti je një Luledielli” është një kampanjë e nisur nga moderatorja e famshme Albana Osmani, me qëllimin për të ndihmuar fëmijët e prekur nga sëmundjet e gjakut, duke shitur T-Shirts me logo të lulediellit. Kjo kampanjë kishte pasur sukses të madh në Shqipëri, prandaj më 19 Tëtor u lansua në Kosovë...

Lexo më shumë

Iniciativa e gjelbër vjen nga Bashkia e Tiranës: të gjithë njerëzit që kanë artikuj të veshjeve për të cilat nuk kanë nevojë ose nuk i përdorin, tani kanë një vend të caktuar për to, kështu që tani e tutje mund të ndihmojnë njerëzit në nevojë dhe mjedisin, shpejt dhe lehtë.

Lexo më shumë