Interview | Giving Balkans

Blog

Фондацијата „Заеднички пат“ секојдневно се грижи за потребите на старите лица во Загреб. Работи да им обезбеди подобри услови за живот, достоинствено, квалитетно и активно стареење, неопходна грижа и соодветна заштита на нивните права.

Read More

Здружението „Севап“ секојдневно работи на подобрување на животот на сограѓаните во Власотинце. Преку организација на хуманитарни акции и културни и едукативни активности, тие ја придвижуваат својата заедница да дејствува и помагаат да расте и напредува.

Read More