Catalyst | Giving Balkans

Blog

Крајот на тековната пандемија сеуште не е на повидок, а вестите за вирусот Ковид-19 станаа дел од нашето секојдневие.

Сепак, од суштинско значење е да се зборува за добри причини што ја придружуваат тековната криза и одговараат на потребите на здравствените институции, уметници и музичари, кои исто така ги чувствуваат последиците од моменталната ситуација.

Откријте кои социјални и корпоративни акции насочени кон борба против вирусот Ковид-19 се случија неодамна.

Read More