Aktuelna kriza je zaustavila mnoge biznise, kao i neprofitne organizacije. Ali je takođe stvorila i nove prilike za dobročinstvo.

Napravili smo saradnju sa dva mala biznisa koji će pomoći neprofitnim organizacijama da se bolje snađu u ovim vremenima i digitalnom prostoru.

Marketarica je marketinška agencija sa dugogodišnjim iskustvom u različitim oblastima i sektorima, na tržištima širom sveta. Jedna od oblasti ekspertize ove agencije je i podrška neprofitnim organizacijama da dobiju GoogleAds grantove. Zahvaljujući podršci Marketarice i mi smo postali korisnici GoogleAds granta, a od velikog značaja bila je i podrška sa našom kampanja povodom COVID-19 krize.

Članice tima ove agencije u narednom periodu podeliće svoja znanja i iskustva i sa drugim neprofitnim organizacijama - već od sutra ćemo zajedno u okviru Resurs centra za organizacije civilnog društva, kroz virtuelne radionice, učiti organizacije digitalnom marketingu.

Petar Kordić i Aleksandar Đekić su tokom aprila organizovali besplatnu Live školu WordPressa preko Facebooka, koju je pohađalo 2000 učesnika.

Sada je na redu njihov napredni kurs, a mi smo napravili saradnju koja će  odabranim neprofitnim organizacijama omogućiti da dobiju besplatne veb sajtove. Naime, polaznici  ovog kursa, WordPress početnici, volonterski će za odabrane neprofitne organizacije razvijati njihove vebsajtove, kako bi mogli bolje da se predstave svojim zajednicama i donatorima.

Želite i vi da pomognete? Javite nam se na office@catalystbalkans.org.