Korporativna filantropija | Giving Balkans

Korporativna filantropija

Schneider Electric Serbia Business Run biće održan u četvrtak 29. septembra na Adi Ciganliji. 

Read More

Mobi banka je deset učenica i učenika generacije beogradskih srednjih škola nagradila pojedinačnim iznosima od 50.000 dinara, i na taj način poslala poruku da trud i rad nikada ne prolaze nezapaženo. 

Read More

U Domu za decu i omladinu oštećenog sluha u Beogradu nedavno je sprovedena volonterska akcija u okviru koje su renovirane prostorije ovog doma.

Read More

Zaposleni kompanije LEVI9 napravili kućice za životinje i hotele za insekte, pa ih donirali institucijama koje brinu o njima.

Read More

Izložbom na Kalemegdanu, kroz fotografije lokaliteta u Srbiji koje prikazuju stanje pre i posle akcija čišćenja, Lidl Srbija je obeležio kraj ovogodišnje ekološke akcije Čisto iz Ijubavi, koja je sprovedena uz podršku organizacije Čepom do osmeha i još sedam lokalnih organizacija

Read More

Kompanija Lukoil Srbija finansirala je nabavku i postavljanje dvorišnog mobilijara u vrtiću Predškolske ustanove „Miša Cvijović“ iz Prijepolja u okviru programa društveno odgovornih projekata kompanije u 2022. godini.

Read More

Beogradska opština Stari grad dobila je dva reciklomata koji za svaku ubačenu praznu reciklabilnu ambalažu, nagrađuju vašeg psa simboličnom porcijom granula iz Purina asortimana.

Read More

Kompanija Lidl Srbija je nedavno u Čačku u saradnji sa „Čepom do osmeha” i uz svestranu pomoć građana i preko 30 volontera, uspešno realizovala drugu od osam akcija čišćenja pod sloganom „Čisto iz ljubavi“.

Read More

Platforma za onlajn donacije, Superhero.rs, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije NURDOR, koja je lansirana u decembru 2021.godine, ovog proleća predstavlja drugu po redu modnu kolekciju modnog brenda Superhero.

Read More

Srpski filantropski forum i Banka hrane Beograd nastavljaju da se bavi temom donacija hrane i da ukazuju na važnost doniranja hrane i podrške ugroženom stanovništvu, ali i značaj uspostavljanja stimulativnog okvira i ukidanja PDV-a na donacije hrane koje će omogućiti rast donacija hrane.

Read More