Korporativna filantropija | Giving Balkans

Korporativna filantropija

Kompanija Lukoil Srbija finansirala je nabavku i postavljanje dvorišnog mobilijara u vrtiću Predškolske ustanove „Miša Cvijović“ iz Prijepolja u okviru programa društveno odgovornih projekata kompanije u 2022. godini.

Read More

Beogradska opština Stari grad dobila je dva reciklomata koji za svaku ubačenu praznu reciklabilnu ambalažu, nagrađuju vašeg psa simboličnom porcijom granula iz Purina asortimana.

Read More

Kompanija Lidl Srbija je nedavno u Čačku u saradnji sa „Čepom do osmeha” i uz svestranu pomoć građana i preko 30 volontera, uspešno realizovala drugu od osam akcija čišćenja pod sloganom „Čisto iz ljubavi“.

Read More

Platforma za onlajn donacije, Superhero.rs, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije NURDOR, koja je lansirana u decembru 2021.godine, ovog proleća predstavlja drugu po redu modnu kolekciju modnog brenda Superhero.

Read More

Srpski filantropski forum i Banka hrane Beograd nastavljaju da se bavi temom donacija hrane i da ukazuju na važnost doniranja hrane i podrške ugroženom stanovništvu, ali i značaj uspostavljanja stimulativnog okvira i ukidanja PDV-a na donacije hrane koje će omogućiti rast donacija hrane.

Read More

U okviru programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“, kompanija NIS donirala je 17 miliona dinara namenjenih unapređenju bezbednosti dece i nastavnika u 12 osnovnih i srednjih škola u Kikindi.

Read More

Kompanija PS Fashion pokrenula je kampanju pod nazivom Vi birate, mi sadimo, u okviru koje je u nedelji od 18. do 24. marta svim kupcima širom Srbije darovano drvo, koje će biti zasađeno u njihovo ime. 

Read More

Trag fondacija je jubilarni, petnaesti put dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročniji i najefektniji način.

Read More

U okviru projekta „Umetnost u prolazu“ postavljen je i treći model murala za slepe i slabovide osobe u Beogradu, u Cetinjskoj ulici.

Read More