Pojedinci | Giving Balkans

Pojedinci

Mlada novopazarka Delila Badić jedna je od osam dobitnika prestižnog međunarodnog priznanja "Mlada hrabrost", koje se dodeljuje mladim ljudima za humanost i dobra dela.

Read More

Trojica Zrenjaninaca, Nikola Pešić, Dušan Mudrić i Željan Popov, odlučila su da se biciklima zapute na put od Zrenjanina do Soluna, dug 800 kilometara, sa humanim ciljem.

Read More

Kako bi pomogao u lečenju desetogodišnjeg Mihajla Stamenkova iz Pirota, Nišlija Đorđe Marinković odlučio je da biciklom pređe više od dve i po hiljade kilometara preko Alpa, Pirineja i drugih evropskih planina. Krenuće iz Švajcarske, a put planira da, za oko dva i po meseca, završi u Španiji.

Read More

 Brankom Golubović Golub, frontmen šabačke grupe Goblini trenutno boravi u Jordanu, gde se bavi humanitarnim radom i pomože sirijskim izbeglicama.

Read More

Darko Milosavljev iz Novog Bečeja svakodnevno trudnicama poklanja lubenice i jagode.

Read More

Pre desetak dana pojavila se informacija da je neimenovani srpski sportista uplatio 500.000 evra za lečenje malog Vukana Stoiljkovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Read More

U Beogradu je nedavno počela sa radom humanitarna radnja „Poklon za poklon", u kojoj kupci odabrane komade dobijaju podrškom humanitarne akcije po izboru.

Read More

Platforma za onlajn donacije, Superhero.rs, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije NURDOR, koja je lansirana u decembru 2021.godine, ovog proleća predstavlja drugu po redu modnu kolekciju modnog brenda Superhero.

Read More

Luka Vasiljević, učenik trećeg razreda osnovne škole u Petrovcu na Mlavi donirao je više od tri hiljade dinara za lečenje sugrađanina.

Read More