Pojedinci | Giving Balkans

Pojedinci

Četvorica mladih studenata iz Subotice sa sportskim duhom i velikim srcem ovih dana privukli su pažnju javnosti zbog sopstvene humanitarne inicijative. U okviru ove akcije, Aleksa, Igor, Andrej i Veljko biciklima putuju do Španije kako bi prilikupili novac za NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Read More

Vaso Milekić iz Plandišta organizovao je nesvakidašnju akciju prikupljanja pomoći za svog prijatelja.

Read More

Ivan Mladenović krenuo je peške od Šida do Jerusalima sa ciljem da animira ljude i javnost kako bi se prikupila novčana sredstva za lečenje njegovog osmogodišnjeg sugrađanina Lazara Arsenića, dečaka sa autizmom.

Read More

Mladi umetnik i student Danilo Đokić predstavio je svoja umetnička dela niškoj javnosti od 18 do 21. juna u Oficirskom domu u Nišu.

Read More

Tijana Milojević i Nataša Ivančević iz Novog Sada prodaju dva bicikla kako bi pomogle deci oboleloj od mišićne distrofije.

Read More

Dve devojke iz Srbije dobitnice su prestižnog međunarodnog priznanja koje je dodelila Ambasada Švedske u Beogradu.

Read More

VIRTUS Specijalna nagrada za mlade filantropkinje pripala je Selmi Hasić Manić i Nermi Zekić Hoćanin iz Novog Pazara.

Read More

Ovogodišnja VIRTUS Specijalna nagrada za individualni doprinos smanjenju siromaštva pripala je Mirjani Mutuc knjigovođi iz Novog Sada

Read More

Pančevački učitelj Predrag Starčević, posetio je u petak NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) i tom prilikom im predao celokupan iznos novčnog dela nagrade Najbolji edukator Srbije 2020.

Read More

Milorad Jurković, poznat kao stolar Mile, koji pravi stolice za decu i deli ih roditeljima besplatno nedavno je učinio još jedno dobročinstvo.

Read More