Mobi banka je deset učenica i učenika generacije beogradskih srednjih škola nagradila pojedinačnim iznosima od 50.000 dinara, i na taj način poslala poruku da trud i rad nikada ne prolaze nezapaženo. 

Nakon što su svoje znanje pokazali i na prijemnim ispitima, a pre zasluženog letnjeg raspusta, Sara Reljić iz Medicinske škole Beograd, Jelena Zinaja iz Pete beogradske gimnazije, Katarina Jorgaćević iz Medicinske škole Zvezdara, Milica Milja Jovanović iz Ugostiteljsko-turističke škole, Marija Cvjetković iz Pravno-poslovne škole, Jelena Cicvarić iz Treće beogradske gimnazije, Marko Novaković iz Desete beogradske gimnazije, Branko Koljenšić iz Osme beogradske gimnazije, Marko Bingulac iz Četrnaeste beogradske gimnazije i Filip Pantić iz Zemunske gimnazije, posetili su ekspozituru Mobi banke gde ih je dočekala Milka Rajčević, članica Izvršnog odbora, i otvorili svoje račune.

Pored dodeljenih nagrada, Mobi banka je do sada učestvovala u brojnim društveno odgovornim aktivnostima. Jedan od primera je učešće zaposlenih na Beogradskom maratonu, kada je kompanija pokrenula akciju „Kilometar poruka” u okviru koje su zaposleni poslali 1527 SMS poruka i na taj način prikupili 305.000 dinara za korisnike fondacije „Budi human”. Još jedna od inicijativa je preusmeravanje sredstava namenjenih internoj novogodišnjoj proslavi organizaciji NURDOR, u okviru akcije „Budi heroj”. Dodatno, kompanija je podržala rad organizacije BELHospice, a tu je i podrška i solidarnost tokom pandemije, kada je Banka donirala sredstva za nabavku infuzionih pumpi. 

Izvor: nedeljnik.rs