Donacije građana | Giving Balkans

Donacije građana

U subotu, 24. jula, ljubitelji limunade i dobrih dela koji se nađu u Beogradu, Vršcu ili Pančevu, biće u prilici da uživaju u ovom citrusnom osveženju koje će biti humanitarnog karaktera. Lokali koji učestvuju u akciji biće obeleženi posterom i flajerima, a spisak i mapu možete pronaći na društevnim mrežama Svratišta za decu.

Read More

Humanitarne akcije lokalnih zajednica često mogu da budu inspiracija svakom pojedincu, jer upravo one dokazuju da mala udruženja ili ustanove zajedničkim naporima mogu zaista da naprave značajnu razliku. Tako je i nedavna akcija jedne predškolske ustanove u Sremskoj Mitrovici pomogla da se za nekoliko sati prikupe sredstva za lečenje tri sugrađanke.   

Read More

U cilju ulepšavanja životnog prostora brojnih vrsta u Zoo vrtu „Palić”, pokrenut je Program usvajanja životinja. Programu se mogu pridružiti svi građani koji žele da poboljšaju njihov život, uz priliku da obraduju svoje najbliže. Tako je jedna baka iznenadila unuka posebnim poklonom – lavom.

Read More

Humanitarna akcija „Slatko druženje za NURDOR" omogućava svim građanima da slanjem SMS poruke podrže akciju Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, a u okviru inovativne kampanje građani će moći i da se počaste kuglom sladoleda u Pelivan poslastičarnici u Beogradu.

Read More

Učenici niških srednjih škola organizovali su radionicu na temu socijalne inkluzije i humanitarnu prodajnu izložbu.

Read More

Sa početkom četvrtog Festivala filantropije, donosimo vam prilike da podržite dobrotvorne akcije u svojoj zajednici

Read More

Crveni krst Zaječar, uz redovnu distribuciju obroka po selima, podelio je i pomoć koju je obezbedio Okružni zatvor.

Read More

Najsnažniji motivi građanima Srbije da se uključe u dobrotvorne akcije su osećaj da čine dobro delo i uverenje da ličnim angažovanjem doprinose rešavanju nekog važnog problema.

Read More

Milena Mladenović, profesorka u Poljoprivrednoj školi u Leskovcu, sa učenicima koji pohađaju pekarski smer u sve tri godine organizovala je akciju prikupljanja humanitarne pomoći za Stefana Ranđelovića.

Read More

Đaci su odlučili da prikupljenih oko 100.000 dinara uplate Fondaciji Budi human

Read More