Donacije građana | Giving Balkans

Donacije građana

Fudbalski klub iz rodnog kraja, u kojem se često naprave početni fudbalski koraci, nauče prve „finte“, ostane u srcu i kada se neko otisne u inostranstvo.

Read More

Na ovogodišnjem NS marketu građani su svojim donacijama dali podršku humanitarnim akcijama Društva Koraci i Udruženja Somborske Šnajderke.

Read More

Kada šetamo ulicom, ukoliko naiđemo na loše parkirana kola ili previše uzak trotoar, verovatno ćemo progunđati nešto sebi u bradu, zaobići prepreku ili preći na drugu stranu.

Read More

Prepoznatljivo po aktivizmu, Bečejsko udruženje mladih (BUM) uključio se u inicijativu grupe Humani ljudi Bečeja pod imenom „Humanitarna reciklaža“.

Read More

Na Facebook grupi "Budi human - Humanitarne licitacije" svakodnevno se prikupi preko pet hiljada evra za lečenje dece sa najtežim zdravstvenim problemima.

Read More

Humanitarna akcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica biće organizovana od petka, 16. oktobra, do nedelje, 18. oktobra u prodavnicama kompanije Delez Srbija u 11 gradova Srbije.

Read More

U okviru Dečije nedelje i Nacionalnog dana davanja, učenici drugog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ u Malošištu, pripremili su poklon iznenađenja za drugaricu iz odeljenja Elenu.

Read More

U okviru humanitarne akcije „Stalo nam je. Hvala što pomažete“, građani su donirali više od 4 000 kilograma namirnica za socijalno-ugrožene sugrađane.

Read More

Još jednom su građani Uba pokazali da ovaj mali grad ima veliko srce, kada su prošle nedelje prikupili čak 388.700 dinara na humanitarnom bazaru da bi doprineli lečenju devojčice Lane Jovanović.

Read More

Sve je počelo na inicijativu nekolicine građana Požarevca koji su želeli da njihova zajednica postane mesto po meri svih njenih građana.

Read More