Zaposleni kompanije LEVI9 napravili kućice za životinje i hotele za insekte, pa ih donirali institucijama koje brinu o njima.

U okviru akcije Movement zaposleni kompanije LEVI9 zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i decom, na dve lokacije u Beogradu i Novom Sadu, uložili su vreme da kreiraju 60 objekata koje će koristiti kuce, ptice i pčele. Kućice koje su napravili u junu, već u julu pronašle su svoje nove domove.

Izuzetno nas raduje da kompanije čiji proizvodi žive u digitalnom svetu imaju sluha, odgovornosti i volje da svojim vrednim rukama urade nešto korisno i za svet koji nas okružuje, odnosno prirodu. Verujemo da će se ptice obradovati novim kućicama za gneždenje – izjavio je Slobodan Knežević iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica u Novom Sadu, prilikom primanja kućica.

Toj poruci pridružili su se i predstavnici ostalih organizacija za zaštitu, kojima su donacije ustupljene. Među njima su Orpak iz Kruševca, Spasa iz Požege, LESI iz Bača, zatim Otpisani iz Sombora, kao i Riska iz Koteža.

Izvor: nsuzivo.rs