Valjevo | Giving Balkans

Valjevo

Udruženje „Andjeli čuvari“ iz Valjeva je za novogodišnje praznike i ove godine organizovalo Novogodišnju bajku. Ovog puta, Udruženje je podelilo čak 872 novogodišnja paketića.

Saznaj više

Humanitarna čajanka Udruženja „Rodi se na lepom mestu“ iz Valjeva organizovana u subotu 11. decembra u restoranu „Tajna“ na Pećini, obezbedila je da se tom akcijom nastavi sa prikupljanjem novca za opremanje ginekologije i porodilišta Opšte bolnice u Valjevu.

Saznaj više

Udruženja Bašta može svašta želi da obezbedi svakom detetu koje se leči od raka jednako pravo na kvalitetno lečenje

Saznaj više

Tokom godinu dana postojanja, članovi UG Autizam Valjevo su sproveli više humanitarnih akcija kako bi deci sa autizmom i njihovim porodicama ulepšali i olakšali svakodnevicu.

Saznaj više

Protekle nedelje na platou ispred Centra za kulturu grada Valjeva organizovana je humanitarna akcija pod nazivom „Humanitarni bazar'’.

Saznaj više

Početkom aprila, na inivcijatvu valjevskih privrednika, pokrenuta je humanitarna akcija za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć zdravstvenim ustanovama u Valjevu, tokom vanredne situacije. Do sada je na namenskom računu donacijama prikupljeno čak osam i po miliona dinara.

Saznaj više