Preko 500 gostiju plesalo je do duboko u noć 1. novembra u Prištini, tokom događaja koji je organizovala Akcija za majku i decu (Action for Mothers and Children). TIm putem prikupljeno je 27.556 EUR.

Četvrti događaj ove vrste održao se u Sheshi 21 u Prištini, a prevazišao je uspehe svih prethodnih događaja. Novac je prikupljan putem prodaje karata kao i novčanim donacijama tokom događaja. 

Iza vesele prirode ovih sada već tradicionalnih okupljanja stoji jedan veoma važan cilj. Akcija za majku i decu radi na unapređenju zdravlja majki i dece na Kosovu, obezbeđivanjem potrebne medicinske opreme i lekova i unapređivanjem programa lečenja. Poseban fokus njihovog delovanja predstavljaju prevremeno rođene bebe i postojeći problem visokog stepena smrtnosti među decom. 

Kao glavni sponzor događaja, kompanija Dairy Vita još jednom je pokazala svoju društvenu odgovornost. Ovo preduzeće inače redovno donira mlečne prozivode neprofitnim organizacijama uključujući Udruženje daunovog sindroma i SOS Dečija sela na Kosovu.

"Uzbudljivo je videti da svake godine misija Akcije za majku i decu dobija još više podrške od strane zajednice", rekla je Mrika Aliu, izvršna direktorka organizacije. 

Nekoliko poznatih muzičkih imena takođe je dalo svoj doprinos nastupivši na događaju, kako bi svi oni koji su došli da podrže ovaj važan cilj dobili i veče za pamćenje.