U saradnji sa Evropskom mrežom fondacija i donatora – DAFNE, Srpski filantropski forum objavio je konkurs FOKUS: Filantropija, konkurs za foto priče o filantropiji i solidarnosti.

U pitanju je godišnji evropski konkurs za najbolju foto priču, pod nazivom FOKUS: Filantropija (FOCUS: Philantropy), na kome Srpski filantropski forum prvi put učestvuje ove godine i koji se održava pod sloganom #HoldingTogether.

Na konkursu učestvuju filantropi iz cele Evrope, od Portugala do Rusije, od Norveške do Turske, a Srpski filantropski forum, zajedno sa čitavom filantropskom zajednicom Srbije, ima priliku da pokaže u slici i reči zašto je Srbija zemlja sa jednom od najbogatijih filantropskih tradicija na ovim prostorima.

Srpski filantropski forum poziva sve koji su zainteresovani da pošalju svoje foto priče koje će pokazati pravo lice filantropije i značaj solidarnosti u kriznim vremenima.

Rok za slanje foto priča je ponedeljak 15. jun 2020. godine do ponoći. Sve informacije o propozicijama i načinu prijave, kao i prijavni formular, potražite na linku.