"Ajo është Trimëreshë dhe e Guximshme!" Është kampanja e re e Bingos dhe e partnerëve në mbështetje të shoqatave të grave në Bosnjë dhe Hercegovinë e cila do të mbyllet në Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Për idetë më të mira të dorëzuara përmes këtij projekti, Bingo do të dhuroje 6000 EUR për tri organizata në vlerë prej 2.500, 2.000 dhe 1.500 EUR (5.000, 4.000 dhe 3.000 KM).

Konsumatorët mund të marrin pjesë në këtë kampanjë duke blerë produktet e shënjuara në dyqanet e Bingos, dhe organizatat e grave të cilat duan të marrin pjesë në këtë konkurs, mund ta bëjnë deri më 7 Mars.