Healthcare | Giving Balkans

Highlights

Iako smo se svi do sada navikli na vesti o virusu Covid-19, postoje oni koji neprestano pronalaze načine da pomognu zajednici u otklanjanju posledica pandemije. Humanost brojnih organizacija širom regiona usmerena je na pomoć deci koja su izgubila jednog ili oba roditelja...

Read More

I dalje pratimo situaciju u regiji s virusom koji uzrokuje Covid-19. Primjećujemo da se velika pozornost obraća posljedicama ove bolesti, a posebice je važna psihološka pomoć. Sljedeće informacije govore upravo o pomoći koja je i dalje nužna za ublažavanje posljedica bolesti...

Read More

COVID 19 je i dalje jedna od tema kada su u pitanju davanja za opšte dobro. A u poslednje vreme se sve češće javlja potreba za otklanjanjem posledica koje je kriza izazvala.

Read More

COVID-19 je i dalje jedna od najdominantnijih tema kada su u pitanju davanja za opšte dobro.

Read More

Tijekom prošle godine borba protiv bolesti COVID-19 bila je najistaknutija filantropska i donacijska tema.

Read More

Nastavljaju se dobra djela u borbi protiv bolesti COVI-19 te kompanije, organizacije i građani diljem regije i dalje na rane načine pružaju podršku zdravstvenim djelatnicima i pacijentima.  

Danas smo vam pripremili četiri priče o dobrim djelima...

Read More

Iza nas je još jedan tjedan ispunjen filantropskim aktivnostima i dobrim djelima. Još jednom je većina donacija otišla borbi protiv negativnih posljedica pandemije bolesti COVID-19.

Read More

Od početka krize izazvane bolešću COVID-19 do 1. veljače 2021. građani, trgovačka društva i neprofitne organizacije Zapadnog Balkana donirale su ukupno 67. 361.175 eura za borbu protiv negativnih posljedica bolesti COVID-19.

Read More