Healthcare | Giving Balkans

Highlights

Od početka krize izazvane bolešću COVID-19 do 1. veljače 2021. građani, trgovačka društva i neprofitne organizacije Zapadnog Balkana donirale su ukupno 67. 361.175 eura za borbu protiv negativnih posljedica bolesti COVID-19.

Read More

Nastavlja se borba protiv bolesti COVID-19, a razni dobročinitelji diljem regije podržavaju je na mnogobrojne načine. 

Read More

Tijekom cijele 2020. godine borba protiv posljedica bolesti COVID-19 od svih je akcija primila najveći broj donacija.

Read More

Podrška borbi protiv negativnih učinaka bolesti COVID-19 nastavila se diljem regije. U današnjem vam tekstu donosimo informacije o siječanjskim donacijama borbi protiv bolesti COVID-19.

Read More

Većina humanitarnih donacija diljem regije usmjerena je na ublažavanje negativnih učinaka bolesti COVID-19.

Read More

Prethodnih je mjeseci većina donacija u regiji bila usmjerena na pružanje potpore zajednici u borbi protiv negativnih učinaka bolesti  COVID-19. Isti je trend nastavljen i prošloga tjedna.

Read More

Kompanije i organizacije diljem regije i dalje daju podršku zajednici u ublažavanju negativnih učinaka bolesti COVID-19.

Read More

Kompanije, organizacije i građani nastavljaju da pokazuju solidarnost sa svojim zajednicama i doniraju za borbu protiv COVID-19.

Read More

Donacije, dobrotvorne akcije i volontiranje, samo su neki od načina na koje građani, kompanije i neprofitne organizacije pružaju podršku svojim zajednicama u borbi protiv posledica korona virusa.

Read More

Građani, kompanije i neprofitne organizacije u regonu nastavljaju da doniraju za podršku borbi protiv posledica korona virusa u regionu.

Read More