Region | Giving Balkans

Highlights

Širom regiona kompanije, organizacije i građani pokreću različite akcije, kako bi podržali svoje zajednice i pomogli onima kojima je podrška najpotrebnija. 

Read More

Od početka krize izazvane bolešću COVID-19 do 1. veljače 2021. građani, trgovačka društva i neprofitne organizacije Zapadnog Balkana donirale su ukupno 67. 361.175 eura za borbu protiv negativnih posljedica bolesti COVID-19.

Read More

Nastavlja se borba protiv bolesti COVID-19, a razni dobročinitelji diljem regije podržavaju je na mnogobrojne načine. 

Read More

Tijekom cijele 2020. godine borba protiv posljedica bolesti COVID-19 od svih je akcija primila najveći broj donacija.

Read More

Podrška borbi protiv negativnih učinaka bolesti COVID-19 nastavila se diljem regije. U današnjem vam tekstu donosimo informacije o siječanjskim donacijama borbi protiv bolesti COVID-19.

Read More

U prethodnim danima kompanije, neprofitne organizacije i građani organizovali su brojne akcije za podršku najugroženijim grupama u svojim zajednicama.

Read More

U prethodnim danima, širom regiona, kompanije, organizacije i građani su organizovali brojne akcije za podršku mališanima iz različitih kategorija.

Read More

U prethodnom periodu nastavili smo da pokazujemo solidarnost sa ugroženima zemljotresom u Hrvatskoj i doniramo za pomoć i podršku.

Read More

Iza nas je period praznika i darivanja, vreme kada smo mislili na druge i pomagali da imaju i oni koji nemaju.

Read More

Decembar je mesec sa najviše davanja, pa kompanije, organizacije i pojedinci iz dana u dan nastavljaju da podržavaju svoje zajednice kroz različite akcije.

Read More