Region | Giving Balkans

Highlights

U prethodnim mesecima najveći broj donacija u celom regionu bio je namenjen podršci zajednicama u borbi protiv posledica COVID-19. Taj trend se nastavlja, pa su i u prethodnim danima građani, kompanije i neprofitne organizacija najviše bili posvećeni akcijama za borbu protiv...

Read More

Kompanije i organizacije širom regiona nastavljaju da pokazuju solidarnost sa svojim zajednicama i doniraju za podršku u borbi protiv posledica korona virusa.

Read More

U danima iza nas kompanije, organizacije i pojedinci organizovali su veliki broj akcija namenjenih najmlađim članovima zajednice.

Read More

Akcije podrške obrazovanju i kulturi od izuzetnog su značaja, jer predstavljaju ulaganje u budućnost zajednice i svih njenih članova.

Read More

Svetski dan hrane obeležen je prošlog petka, 16. oktobra. Tim povodom, Koalicija za dobročinstvo i Forum za odgovorno poslovanje objavili su nalaze analize troškova i koristi ukidanja PDV-a na doniranu hranu u Srbiji.

Read More

U prethodnom periodu kompanije, organizacije, građani i pojedinci u regionu udruženo su radili na tome da pomognu najugroženijim članovima svojih zajednica.

Read More

Kompanije i neprofitne organizacije su u prethodnim danima pokrenule različite akcije kako bi svoje zajednice učinile boljim i pomogli onima kojima su potrebne pomoć i podrška.

Read More

Kompanije, neprofitne organizacija i pojedinci još jednom su pokazali solidarnost sa najmlađim članovima zajednice i pružili podršku akcijama za zdravlje, obrazovanje i bolju budućnost dece širom regiona.

Read More

Kompanije, organizacije i građani, na različite načine, kroz dobra dela podržavaju svojim zajednicama i čine ih boljim.

Read More

U prethodnom periodu brojne kompanije, organizacije i pojedinci organizovali su različite akcije sa ciljem podrške deci. Neke od njih odnosile su se na polazak u školu, neke su namenjene za decu iz najugroženijih kategorija, a neke su još uvek aktuelne pa ih i sami možete...

Read More