Serbia | Giving Balkans

Highlights

Nastavljaju se dobra djela u borbi protiv bolesti COVI-19 te kompanije, organizacije i građani diljem regije i dalje na rane načine pružaju podršku zdravstvenim djelatnicima i pacijentima.  

Danas smo vam pripremili četiri priče o dobrim djelima...

Read More

Koja je bila uloga neprofitnog sektora u ublažavanju negativnih posljedica koronavirusa te koje su aktivnosti neprofitne organizacije provele u Srbiji tijekom pandemije?

Read More

Donacije, dobrotvorne akcije i volontiranje, samo su neki od načina na koje građani, kompanije i neprofitne organizacije pružaju podršku svojim zajednicama u borbi protiv posledica korona virusa.

Read More

Vanredno stanje u Srbiji je ukinuto, ali pomoć za suzbijanje posledica korona virusa je i dalje potrebna i veliki broj najugroženijih i dalje treba našu podršku.

Read More

Drugi Nacionalni dan davanja obeležili smo u znaku podrške unapređenju osnovnoškolskog obrazovanja u Srbiji.

Read More

Drugi Nacionalni dan davanja obeležen je u Osnovnoj školi "Boško Buha" u Beogradu.

Read More

U petak 4. januara, članovi Udruženja građana Novi Sad doneli su igračke, školski pribor  i odeću za decu u okviru Svratišta za decu i mlade.

Read More

Cilj konkursa je pružanje podrške lokalnim udruženjima i fondacijama kako bi realizovale lokalne kampanje sa ciljem promocije filantropije, kulture davanja i transparentnosti u lokalnoj zajednici, kao i razvoja filantropskih davanja, međusektorskih partnerstava na lokalu i podizanju nivoa...

Read More

Akcija “Pogodi za život” je zapravo humanitarna igra, prilikom koje profesionalni fudbaleri postižu poene, da bi se oni potom pretvorili u odgovarajuć iznos donacije za lečenje dece koju obezbeđuje Tržni centar Stadion.

Read More

Nagrade su dodeljene po jubilarni 10. put, preduzećima i pojedincima koji su u protekloj godini doprineli razvoju zajednice i podržali socijalno ugrožene grupe.

Read More