Community development | Giving Balkans

Highlights

U danima iza nas kompanije, organizacije i pojedinci organizovali su veliki broj akcija namenjenih najmlađim članovima zajednice.

Read More

Kompanije i neprofitne organizacije su u prethodnim danima pokrenule različite akcije kako bi svoje zajednice učinile boljim i pomogli onima kojima su potrebne pomoć i podrška.

Read More

Kompanije, neprofitne organizacija i pojedinci još jednom su pokazali solidarnost sa najmlađim članovima zajednice i pružili podršku akcijama za zdravlje, obrazovanje i bolju budućnost dece širom regiona.

Read More

Kompanije, organizacije i građani, na različite načine, kroz dobra dela podržavaju svojim zajednicama i čine ih boljim.

Read More

Dobra dela su svuda oko nas, a ove nedelje pisali smo o dobrim delima poslovnog sektora i društveno odgovornim akcijama, kojima kompanije svoju zajednicu menjaju na bolje.

Read More

U prethodnom periodu brojne kompanije, organizacije i pojedinci organizovali su različite akcije sa ciljem podrške deci. Neke od njih odnosile su se na polazak u školu, neke su namenjene za decu iz najugroženijih kategorija, a neke su još uvek aktuelne pa ih i sami možete...

Read More

Dobra dela su svuda oko nas i vrlo malo je potrebno da i sami učinite nešto lepo za druge i donesete pozitivne promene u svoju zajednicu.

Read More

Tokom letnjih dana verovatno vam prija da s vremena na vreme kao osveženje odaberete hladno pivo.

Read More

Prethodnih nekoliko dana obeležile su akcije, kroz koje kompanije, organizacije i građani podržavaju najmlađe članove zajednice i donacije za zdravo, srećno i bezbrižno detinjstvo mališana u regionu.

Read More

U prethodnom periodu brojne kompanije, organizacije o pojedinci su pokazali brigu o najmlađim članovima zajednice i organizovali različite akcije za podršku deci i stvaranju mogućnosti za zdravije, srećnije i bezbrižnije detinjstvo.

Read More