Support to marginalized groups | Giving Balkans

Highlights

U prethodnim danima kompanije, neprofitne organizacije i građani organizovali su brojne akcije za podršku najugroženijim grupama u svojim zajednicama.

Read More

U prethodnom periodu kompanije, organizacije, građani i pojedinci u regionu udruženo su radili na tome da pomognu najugroženijim članovima svojih zajednica.

Read More

Kompanije, organizacije i građani su u prethodnim danima pokazali solidarnost sa najugroženijim članovima svojih zajednica i kroz različite akcije, donacije i kampanje podržali brojne ugrožene grupe.

Read More

Jun je mesec u kom se radujemo početku leta, ali se širom sveta on takođe obeležava i kao Mesec ponosa LGBT+ zajednice. 

Read More

Pre tačno nedelju dana obeležili smo još jedan Međunarodni dan žena. Iako su rodna ravnopravnost i emancipacija žena teme o kojima je potrebno razgovarati čitave godine, svakog 8. marta održava se veliki broj događaja čiji cilj je upravo podizanje svesti na ovu temu.

Read More

Već tradicionalni turnir, okupio je kompanije i pojedince iz Čačinaca u sportskoj sali OŠ Antun Gustav Matoš, a tom prilikom je obezbeđno oko 2.600 EUR (19.660 KN) za Udruženje osoba sa smetnjama u razvoju Jaglac.

Read More

Povodom proslavljanja 75togodišnjice poslovanja, banka je obezbedila grantove za organizacije koje pružaju negu i promovišu inkluziju osoba sa invaliditetom.

Read More

Konkurs Trag fondacije otvoren je do 15. decembra, a mogu se prijaviti registrovana udruženja i samoorganizovane grupe sa idejama za...

Read More

Udruženje redovno pomaže migrantima koji se privremeno nalaze na prostoru BiH, tako što im svakodnevno obezbeđuje obroke, a u ponedeljak 10. decembra iz udruženja je isporučeno čak 4 tone hrane za oko 500 ljudi, koji se nalaze u kampu Ušivak.

Read More

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom (3. decembar) Hemofarm fondacija uručila je 500 kg plastičnih čepova udruženju osoba sa invaliditetom Parakvad iz Vršca. Novac koji se dobija reciklažom čepova koristiće se za kupovinu kolica i drugih...

Read More