Subotica | Giving Balkans

Subotica

Predstavnici i predstavnice Humanitarnog udruženja Anđeli severa iz Bačke Topole, uručili su subotičkom Domu za decu Kolevka donaciju u vidu garderobe, igračaka i slatkiša.

Saznaj više

Nakon dve godine pauze u Subotici se ponovo realizuje akcija „Solidarnost na delu“.

Saznaj više

Zahvaljujući tradicionalnoj akciji Crvenog krsta Solidarnost na delu, đaci iz socijalno ugroženih porodica, tokom letnjeg raspusta, otići će na odmor u neko od odmarališta Crvenog krsta.

Saznaj više

Uprkos kišnom oktobarskom danu, u nedelju 10. oktobra je ipak održana humanitarna akcija koju je za male Subotičanke Milu i Leonu, ali i sve druge kojima je pomoć potrebna, organizovala grupa „Naše malo nekome je sve“.

Saznaj više

Četvorica mladih studenata iz Subotice sa sportskim duhom i velikim srcem ovih dana privukli su pažnju javnosti zbog sopstvene humanitarne inicijative. U okviru ove akcije, Aleksa, Igor, Andrej i Veljko biciklima putuju do Španije kako bi prilikupili novac za NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Saznaj više

U cilju ulepšavanja životnog prostora brojnih vrsta u Zoo vrtu „Palić”, pokrenut je Program usvajanja životinja. Programu se mogu pridružiti svi građani koji žele da poboljšaju njihov život, uz priliku da obraduju svoje najbliže. Tako je jedna baka iznenadila unuka posebnim poklonom – lavom.

Saznaj više

Subotički ogranak Združene akcije "Krov nad glavom" je za šest vikenda podelio nešto više od 600 obroka solidarnosti najugroženijim sugrađanima.

Saznaj više

Facebook grupu  "Obrok za porodicu" pre godinu dana osnovale su tri humane Subotičanke Tijana Mijović, Dana Radomirović i Josipa Rončević.

Saznaj više

Učenici IV-1 OŠ „Ivan Goran Kovačić“ su uz podršku svojih roditelja i učitelja Dejana Kljajića sakupili 20.000 dinara i uplatili ih Fondaciji „Budi human“.

Saznaj više